RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Administrație

Toate utilajele de iarna sunt in alerta pe drumurile nationale din judet

Ninsorile abundente din ultimele doua zile au scos din garaj toate utilajele de deszapezire, pentru a curata drumurile nationale din judet. Este vorba despre 32 de utilaje dotate cu lama si raspanditor de material antiderapant si unimoguri care au fost trimise pe raza judetului.

Reprezentantii Directiei Regionale de Drumuri si Poduri (DRDP) Iasi sustin ca s-au imprastiat sute de tone de antiderapant pe aceste drumuri, pentru ca circulatia sa nu fie blocata. Acestia spun ca pana in prezent, nu s-au inregistrat probleme majore pe aceste portiuni. “In momentul de fata, Sectia Iasi lucreaza cu toate utilajele. Am raspandit 380 de tone de material antiderapant. Am tinut sub control toate drumurile nationale, nu am avut blocaje. S-au inregistrat fenomene de chiciura intre Targu Frumos si Roman, am intervenit operativ. Chiar acum sunt la Pascani si se circula bine”, a declarat Ovidiu Laicu, directorul DRDP Iasi. Cu toate acestea, ninsoarea abundenta care pare a fi de neoprit da de furca drumarilor. Soferii sunt indemnati sa nu plece la drum decat daca este absolut necesar in aceasta perioada. “Ninge non-stop. Noi actionam pe toate drumurile nationale pe care le avem. Problema este ca noi dam cu lama si imediat se aseaza iar zapada. Se circula totusi bine, in conditii de iarna, ce-i drept. Recomand soferilor, daca nu au neaparat drum de efectuat, sa mai astepte. Daca totusi pornesc la drum, sa fie echipati, sa respecte viteza, distanta dintre autovehicule, sa fie dotati cu lopata”, a concluzionat Ovidiu Laicu.

sursa www.bzi.ro

  

Citește și: {loadposition articlescategoryload}

 

 

Related posts

Listele cu angajații RAGCL ce vor fi disponibilizați sunt în lucru. Conducerea va aplica programul de concediere colectivă

Marius Parteni

Întâlnire de informare cu fermierii din Moțca și Cristești

Redacția

Pintilie continuă demersurile pentru redeschiderea la Pașcani a Serviciului eliberări Permise, Înmatriculări și Pașapoarte!

Marius Parteni
Încarcă...