RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Administrație

O nouă rectificare de buget la Primărie (VIDEO)

În cursul zilei de astăzi, primarul Dumitru Pantazi a convocat consilierii locali în ședință de îndată pentru o nouă rectificare bugetară. Concret, Compartimentul de Contabilitate a completat niște sume de bani de la unele servicii unde bugetul alocat nu a fost cheltuit iar pe alte compartimente se înregistra un deficit.

“Se iau bani de unde nu au fost cheltuiți și merg unde este nevoie. Mi se pare normal ca la sfârșit de an să se facă un echilibru pe buget, de aceea votez acest proiect de hotărâre”, a precizat consilierul local PSD, Vasile Haldan, președintele Comisiei Economice.

În urma rectificării respective, s-au luat bani de la Evidența populației, Poliția locală, învățământ burse, ajutoare sociale, prevenirea incendiilor, RAGCL subvenții, agricultură și sivicultură și s-au alocat bani pentru învățământ la capitolul materiale, Sport cultură culte, Clubul sportiv și Gospodăria comunală.

  

{flv}diverse/sedinta de indata 7 decembrie{/flv}

 

Citește și: {loadposition articlescategoryload}

Related posts

În atenția elevilor care folosesc transportul public local!

Redacția

Consilierii locali convocați la o ședință extraordinară pentru a se putea demara acțiunea de dezinsecție

Răzvan Grecu

NewsPascani.com vă prezintă partidele politice înscrise la alegerile din acest an și lista candidaților pentru Consiliul Local în ordinea decisă

Marius Parteni
Încarcă...