RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Administrație

Concursul de înfrumuseţare a imaginii Consiliului Judeţean s-a prelungit până la mijlocul lunii decembrie

Pe 1 noiembrie, Consiliul Judeţean Iaşi a lansat trei concursuri de soluţii pentru amenajarea intrării in instituţie, schimbarea semnalisticii la intrările în judeţ şi pentru realizarea portalului web al instituţiei.

În urma solicitărilor venite din partea participanţilor, membrii celor două comisii (pentru concursul de arhitectură şi pentru cel de realizare a portalului web) au stabilit ca termenul limită de depunere a soluţiilor să fie prelungit astfel: pentru concursul de arhitectură data limită de depunere a soluţiilor va fi 14 decembrie, ora 12.00, iar pentru concursul privind realizarea portalului web 20 decembrie, ora 12.00. „La solicitarea partenerilor noştri am decis să prelungim data limită de depunere a soluţiilor pentru cele trei concursuri. La începutul anului viitor vom anunţa câştigătorii. Aşteptăm să primim cât mai multe propuneri”, a declarat Cristian ADOMNIŢEI, Preşedintele Consiliului Judeţean. Partenerii Consiliului Judeţean pentru acest proiect sunt Facultatea de Informatică din cadrul Universităţii „Al. I. Cuza”, Facultatea de Automatizări şi Calculatoare şi Facultatea de Arhitectură din cadrul Universităţii Tehnice „Gh. Asachi”, şi Ordinul Arhitecţilor din România – Filiala Iaşi. Pentru cele trei concursuri s-au interesat 30 de persoane.

Citește și: {loadposition articlescategoryload}

  

Related posts

Situația terenurilor disponibile destinate tinerilor pentru construcția de locuințe

Marius Parteni

Licitaţia pentru execuţia lotului 3 al ,,Autostrăzii Moldovei” Ploieşti-Paşcani a fost câştigată de un constructor din Turcia

Redacția

Cea mai mare problemă la Pașcani este salubritatea

Răzvan Grecu
Încarcă...