NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Administrație

Post vacant scos la concurs în cadrul Primăriei Pașcani

Primăria Municipiului Paşcani, cu sediul în Paşcani, judeţul Iaşi, Str. Ştefan cel Mare, nr. 16, organizează concurs de recrutare în data de 25.05.2022 la ora 10,00 – proba scrisă şi în termen de maxim 4 zile lucratoare de la data susţinerii probei scrise – interviul pentru ocuparea unui post contractual de execuţie vacant de muncitor calificat (instalator), treapta I, duratã nedeterminatã, cu normã întreagã din cadrul Serviciului Administrativ.

Probele stabilite pentru concurs: selecţia dosarelor de înscriere, proba scrisă şi interviu.

Dosarele de înscriere la concurs se depun la sediul instituţiei în termen de 10 zile lucrătoare de la data afişãrii anunţului (de la data de 03.05.2022 pânã la data de 16.05.2022, inclusiv, ora 15,30).

Durata normală a timpului de lucru este de 8 h/zi, respectiv 40 h/săptămână.

Advertisements
  

Condiţii generale de participare la concurs:

Concursul se organizează pentru ocuparea unui post contractual de execuţie vacant de muncitor calificat (instalator), treapta I, duratã nedeterminatã, cu normã întreagã în cadrul Serviciului Administrativ, din cadrul aparatului de specialitate al Primarului Municipiului Paşcani.

Candidaţii trebuie să îndeplinească:

– condiţiile prevăzute de art. 3 din H.G. nr. 286/2011 pentru aprobarea Regulamentului-cadru privind stabilirea principiilor generale de ocupare a unui post vacant sau temporar vacant corespunzător funcţiilor contractuale şi a criteriilor de promovare în grade sau trepte profesionale imediat superioare a personalului contractual din sectorul bugetar plătit din fonduri publice, cu modificările şi completările ulterioare;

1. muncitor calificat (instalator), treapta I din cadrul Serviciului Administrativ – un post:

– studii medii, generale sau profesionale;

– școală profesională/certificat pentru competențe profesionale/certificat de calificare în meseria de instalator;

– condiţii de vechime de 7 ani în meseria de instalator.

Advertisements

Dosarele de înscriere la concurs se depun la sediul instituţiei în termen de 10 zile lucrătoare de la data publicării anunţului în Monitorul Oficial al României, partea a-III-a (de la data de 03.05.2022 pânã la data de 16.05.2022, inclusiv, ora 15,30).

continuare pe primariapascani.ro

Advertisements
Advertisements

Related posts

Atenţie șoferi! Semafoarele vor fi repuse în funcțiune abia săptămâna viitoare!

Marius Parteni

Primăria amână punerea în funcțiune a semafoarelor. Iată explicațiile!

Diana Marcu

Actualitatea TV a avut dreptate! ApaVital cere după 6 luni acordul de la Consiliul Local Pașcani pentru interconectarea rețelelor de apă a municipiilor Iași și Pașcani! (DOC)

Răzvan Grecu
Încarcă...