RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Național

Iuliana Scântei şi Bogdan Licu, votaţi judecători la CCR din partea Senatului şi a Camerei Deputaţilor

UPDATE Bogdan Licu a fost votat de 208 de deputaţi, Cristi Danileţ 59 de voturi, iar Ioan Sabău 34 de voturi.

UPDATE  Senatorii au votat-o pe Iuliana Scântei pentru funcţia de judecător la CCR cu 76 voturi „pentru” şi 34 „contra”. 

Peter Eckstein-Kovacs a obţinut 22 de voturi „pentru” şi 88 „contra”, iar Radu Ghidău 12 voturi „pentru” şi 98 „contra”. 

UPDATE Deputaţii au început şi ei să voteze pentru judecător CCR.

  

UPDATE A început votul la Senat, unde n-au mai fost dezbateri pe tema judecătorilor CCR, fapt ce a creat tensiuni între coaliţie şi Opoziţie. 

UPDATE Alfred Simonis, liderul deputaţilor PSD, i-a luat apărarea lui Bogdan Licu şi a precizat că aleşii din Parlament au de ales între un judecător exclus din magistratură şi o persoană care a avut înalte funcţii la nivel de Parchet General.

UPDATE Între Stelian Ion şi George Simion a început o disputăă legată de o garsonieră achiziţionată de fostul ministru al Justiţiei. 

UPDATE George Simion: Nominalizările reflectă diferite viziune. Înţeleg şi respect celelalte propuneri ale partidelor politice. Noi venim cu un om respectat, experimentat. Vedem CCR ca o curte care trebuie să respecte buna orânduire.

 » Citește continuarea pe pagina autorului

Related posts

Amendă de 50.000 de lei în urma unui incendiu izbucnit în curtea unei firme din Medgidia/ Focul a fost stins după aproape 4 ore

Redacția

LIVE Ziua 179 de război. Rusia afirmă că a lovit un depozit de muniție HIMARS. Ucraina neagă / Oficial de rang înalt al SBU, găsit mort la domiciliu / Rusia a desfășurat rachete hipersonice Kinjal „de trei ori” de la începutul invaziei în Ucraina / Fiica ideologului lui Putin, ucisă într-o explozie lângă Moscova

Redacția

Copiii care locuiesc în apropiere de spații verzi au oase mai puternice

Redacția
Încarcă...