RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Economie și afaceriEveniment

Pășcăneanca Dalia Păduraru, premiată pentru excelența în arta culinară – Medalia de bronz la competiția culinară internațională IKA Culinary Olympics alături de colegii de echipă! (foto și video)

Pășcăneanca Dalia Paduraru, Pastry Chef, a participat, pe 2 februarie  la Stuttgart, în Germania, la una dintre cele mai prestigioase competiții culinare internaționale – IKA Culinary Olympics.

Aceasta a făcut parte din Echipa Regională About Taste Academy, alături de alți chefi premiați la diverse concursuri internaționale de profil – AC Cerasela Lungu, Chef Popa Florin, Chef Kenan Inci, Chef Florin Kiss, Chef Ene Cecilia și Chef Nina Rus.

IKA – asta înseamnă gătit sub presiunea timpului și examinarea atentă a juriului și fanilor.

Echipa noastră, din care face parte pășcăneanca Dalia Păduraru,  a reușit o performanta deosebita, obținând Medalia de bronz la competitia culinară mondială.

  

” Mândri să fluturăm steagul României lângă flăcăra olimpică de la IKA Culinary Olympics 2024!

După atâta muncă, să strângem și roadele! Mândri că suntem români! – a scris Dalia pe pagina ei de facebook după ce a urcat pe podium la competiția culinară de prestigiu alături de colegii ei din echipa României.

clic pentru video premiere aici – https://www.facebook.com/dalya.maria/videos/919499779624706

Dalia Paduraru  a impresionat juriul de la Chefi la Cutite prima oară în 2017, demonstrând că, deși se pricepe de minune la afaceri, are totodată și talent în bucătărie!

facebook Dalya Maria ,IKA Culinary Olympics

Related posts

4 februarie, ziua mondială de luptă împotriva cancerului

Redacția

Unde îşi pot găsi o slujbă tinerii abia ieşiţi de pe băncile facultăţilor

Redacția

Evenimentele de 1 iunie (Ziua Copilului) la Pașcani

Carmen Bălăceanu
Încarcă...