NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Eveniment

Oficial: Lista finală cu artiștii ce vor concerta de „Zilele Orașului” la Pașcani. Doi foști componenți ai trupei Divertis vor prezenta evenimentul

Primăria și reprezentantul firmei Axial Music, care va aduce artiștii ce vor concerta de ”Zilele Orașului”, au stabilit lista cu cei care vor fi prezenți la Pașcani în perioada 5-7 iulie. Vorbim despre nume mai mult sau mai puțin sonore ale scenei muzicale de la noi din țară.   

 

Prin urmare vineri, 5 iulie vor concerta Kronos, Connect-R, Milenium, Alexandra Ungureanu&Crush. Sâmbătă, 6 iulie, pe scenă vor urca Andreea Bălan, Viorica Macovei, Gelu Voicu și Lăutarii din Teleorman, Direcția 5, în timp ce duminică spectacolele vor fi încheiate de Lora, Ansamblul Folcloric Ciprian Porumbescu și Vunk. Prezentatorii evenimentului vor fi Cristian Grețcu și Florin Constantin, ambii foști componenți ai grupului Divertis.Am stabilit numele artiștilor și modul cum vor evolua în cele trei zile la Pașcani. Acestea sunt posibilitățile la ora actuală”, a explicat viceprimarul Municipiului, Vasile Axinte.

 Costurile totale ale acestui eveniment se ridică la 180.000 lei. La finalul spectacolelor va avea loc un foc de artificii.

 Tabloul evenimentelor de Zilele Orașului va fi completat de activitățile ce vor avea loc la Primărie, Casa de Cultură, Bibliotecă și Clubul Sportiv Municipal. De asemenea în fiecare zi talentele locale vor urca pe scena de spectacole pentru a susține programe artistice.    

 

 Citește și: {loadposition articlescategoryload}

Advertisements
Loading...

Related posts

Sadoveanu expropiat și după moarte.Șase instituții vor să rămână stâpâne pe averea marelui scriitor

Redacția

Iașul, sub COD GALBEN de caniculă. Află până când

Redacția

O tânără din Pașcani, model Fashion TV România, apare într-un videoclip al celor de la Direcția 5

Teona Gherasim

Lasă un comentariu

* Comentând aici sunteți de acord cu stocare datelor dumneavoastră pe acest site