RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Național

Ciolacu: Cîrstoiu nu va pierde alegerile la PMB. Un eventual eșec nu va afecta alianța PSD-PNL

Premierul Marcel Ciolacu a declarat, miercuri, în cadrul unui interviu la o publicație de știri, că un eventual eșec al candidatului coaliției PSD-PNL, Cătălin Cîrstoiu, la alegerile pentru Primăria generală a Capitalei, nu va afecta alianța acestor partide pentru următoarele alegeri. Liderul social-democraților crede că medicul va câștiga acest scrutin, etalându-i avantajele și criticându-l pe actualul edil, Nicușor Dan.

Marcel Ciolacu, despre Cătălin Cîrstoiu: E un om determinat, un caracter puternic Foto: Arhivă

Marcel Ciolacu, despre Cătălin Cîrstoiu: E un om determinat, un caracter puternic Foto: Arhivă

În primul și în primul rând eu vreau să câștige bucureștenii. Părerea mea mai mult decât sinceră este că va câștiga dl. Cătălin Cîrstoiu, pentru că e o diferență foarte mare între susținători și nu există nicio comunicare între susținătorii domnului Nicușor Dan ori ai dl. Piedone”, a declarat premierul Marcel Ciolacu, în cadrul unui interviu la DC News.

  

Prim-ministrul a susținut totodată, că deși i se aducea la cunoștință în perioada când senatorea Gabriela Firea conducea Capitala de probleme precum traficul că „se poate mai rău”, criticându-l pe actualul edil Nicușor Dan.

După patru ani nu v-ați fi așteptat să fi așteptat să fie măcar un pic mai bine.

 » Citește continuarea pe pagina autorului

Related posts

Policlinica Spitalului Județean din Bacău va avea un laborator de medicină nucleară în valoare de 3,3 milioane euro / ”Acest tip de investigaţie medicală este considerată examinarea care salvează vieţi”

Redacția

Barna: Nu vrem să ieşim de la guvernare, dar nu vom rămâne în orice condiţii / Nu vom fi furnicuţele guvernării şi când e vorba de decizie politică pedalăm în gol

Redacția

România şi peste 60 de state, declaraţie comună legat de situaţia din Afganistan: Cetăţenilor afgani şi străini care doresc să plece trebuie să le fie permis să facă asta

Redacția
Încarcă...