RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Social

BZI:Pascaneni tepuiti de nepotul protopopului Postolache

Mai multi pascaneni au depus plangere pe numele nepotului protopopului municipiului Pascani, Radu Postolache, pe motiv ca au fost inselati. Potrivit anchetatorilor, in anul 2010, individul a detinut o firma de constructii care avea ca obiect de activitate si anveloparea de blocuri.

Prin diferite metode, Radu Postolache a reusit sa-i convinga pe locatarii blocului V1 sa-si izoleze blocul, primind din partea acestora un acont de bani. Dupa ce a izolat doua apartamente, proprietarii s-au trezit ca lucrarile nu sunt continuate. „L-am intrebat de ce nu continua si cu restul apartamentelor. Ni s-a raspuns ca are niste probleme cu firma si ca momentan nu poate. Cum era si normal, am cerut sa ne dea banii inapoi pentru a cauta o alta firma din Pascani. A zis initial ca o sa ne inapoieze banii, dupa care nu a mai fost de gasit. Am mers apoi si am depus plangeri la Politie”, au precizat niste proprietari ai blocului respectiv.

In urma cercetarilor efectuate de oamenii legii, nepotul protopopului a primit o amenda de 10.000 lei, desi valoarea inselaciunii este aproape dubla fata de amenda primita. „Fratele meu a cumparat de la el niste bunuri metalice pentru curtea locuintei sale. S-au platit niste bani pentru care s-au inmanat bunurile cerute, iar mai apoi i-a cerut sa-i dea un acont de aproape 4000 lei pentru niste porti si alte lucruri de care avea nevoie la casa. Crezand ca este de incredere, i-a dat banii fara sa primeasca vreo chitanta. Pe urma nu a mai fost de gasit. Acum doua luni am mers si am depus o plangere la Politia Pascani pe numele sau. A recunoscut faptul ca a primit bani de la fratele meu si ca nu i-a mai adus nici portile, nici materialele de constructii, dar a zis ca i-a cheltuit, ca avea probleme si nu mai are de unde sa-i dea. Cei de la Politie ne-au zis ca ei nu prea au ce sa-i faca si sa mergem in instanta, fiind vorba despre un caz civil”, a mai declarat un pascanean care a fost tepuit de Radu Postolache.
Potrivit unor surse, se pare ca Radu Postolache ar fi inselat si cateva societati care au depozite de materiale de constructii. Practic, ar fi luat niste materiale pe datorie pentru care nu s-a achitat niciun ban. Conducerea Politiei Pascani a precizat faptul ca intr-adevar au existat mai multe plangeri pe numele lui Radu Postolache, dar ca erau de competenta judecatoreasca. Vom reveni cu alte amanunte privind ultimele plangeri depuse pe numele acestuia.

  

SURSA WWW.BZI.RO

Citește și: {loadposition articlescategoryload}

 

Related posts

Ați putea trăi cu 300 grame de mâncare pe zi? Este foamete în Coreea de Nord

Redacția

Oameni disperați la audiențele ținute astăzi la Primărie, din cauza problemelor sociale și de fond funciar

Răzvan Grecu

Un barbat se zbate intre viata si moarte dupa ce a cazut de pe schelele unei biserici din zona Pascani

Redacția
Încarcă...