RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Poliție

Accident rutier la Ciohorăni. Două mașini s-au izbit frontal, una dintre victime a fost transportată cu elicopterul SMURD la Iași(VEZI FOTO VIDEO)

 

  

 

Un grav accident de circulația a avut loc joi, 27 decembrie,  în jurul orei 12.35 pe raza localității Ciohorăni. Două autoturisme s-au izbit frontal iar cinci victime care se aflau în cele două mașini au fost transportate la spital.  Impactul a avut loc între un Logan și o Toyota, șoferul din Logan a pierdut controlul mașinii care s-a răsucit de câteva ori și a intrat pe contrasens.

Inițial șoferul din Logan  a încercat să redreseze mașina și a tras tare dreapta, izbindu-se de acostamentul de gheață de pe marginea drumului, format în urma curățării străzilor de zăpadă, apoi s-a izbit în Toyota.

La fața locului a ajuns un echipaj de descarcerare de la pompieri, un echipaj SMURD și o ambulanță. Victimele au primit îngrijirile necesare și au fost transportate la Spitalul Municipal de Urgențe Pașcani, iar pentru una dintre ele a fost trimis elicopterul SMURD de la Iași.  Șoferii au fost testați cu etilotestul, însă nici unul dintre ei nu consumase băuturi alcoolice înainte de a se urca la volan.

{flv}diverse/accident ciohorani{/flv}

 

Citește și: {loadposition articlescategoryload}

Related posts

Tentativă de furt la Mogoșești – Siret. Atenție la cine vă bate în poartă și subiectele la care vă provoacă! (VIDEO)

Marius Parteni

Mașină furată din Botoșani, abandonată într-o parcare din Pașcani

Marius Parteni

Dosarul „Agrocomplex”: Mâine era programat să fie audiat de judecători fostul primar, Neculai Rățoi! Alți 10 așteaptă să le vină rândul!

Răzvan Grecu
Încarcă...