RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Poliție

Măcel la Gâștești. O întreagă familie bătută de doi golani

Doi tineri cu vârste de aproximativ 30 ani sunt mai presus de lege. Gabriel Gofu și Radu Marinel sunt cunoscuți în suburbia Gâștești ca fiind niște scandalagii și bătăuși și, se pare că nici o autoritate nu poate face nimic pentru a lua măsuri împotriva lor.

În cursul zilei de sâmbătă, 24 noiembrie, o familie întreagă a fost măcelărită de către cei doi indivizi, din motive necunoscute, și nici la ora actuală agenții de poliție nu au luat măsurile ce se impun, conform celor spuse de victime. „În ziua de sâmbătă l-am trimis pe unul din fiii mei la cumpărături, la un magazin din suburbia Gâștești. Acolo se aflau cei doi. Au început să-l lovească fără a avea vreun motiv. A venit acasă și mi s-a plâns. Mai apoi am mers să discut cu ei, să văd ce motiv au avut de l-au bătut și tot timpul se leagă de el. Când să discut cu ei, au venit la mine, s-au făcut că nu mă aude prea bine și au început să mă lovească și pe mine”, a declarat victima Silvia Bârsan, de 43 ani. Văzând că mama sa este lovită cu bestialitate, Andrei Bârsan a fugit acasă să-și anunțe tatăl. „A venit soțul meu, dar nu cu ceartă. A încercat să discute cu ei să vadă de ce nu ne lasă în pace. Atunci, au început să-l lovească cu pumnii până l-au pus la pământ, apoi cu picioarele și cu un par gros. L-au măcelărit de a ajuns la spital și a intrat direct în operație. L-au operat de două ori. I-au rupt splina, a avut fractură de bazin, pur și simplu l-au nenorocit. Astăzi, doctorii mi-au zis că încă nu știu dacă își va reveni. A pierdut foarte mult sânge, i-au băgat patru fiole, sau cum se numesc, de sânge”, a mai declarat femeia. „Bărbatul se află în stare foarte gravă. A avut cam 4 kg de sânge în burtă, splina ruptă, contuzii intestinale, traumatism toracic, traumatism cranio cerebral și a necesitat să fie operat imediat. După intervenția chirurgicală starea de sănătate s-a ameliorat”, a declarat dr. Costică Pânzaru, manager Spitalulul Municipal de Urgență Pașcani.

Familia Bârsan a sesizat agenții de Poliție însă, spun ei, aceștia nu au făcut nimic. Mai mult decât atât, când au mers la sediul Poliției aceștia nu au vrut să le ia declarații. „Am fost la Poliție și mi-au spus că nu am cum să fac plângere. Cică trebuie să mai aștept să văd ce-mi spun medicii. Le-am explicat: „domnul polițist, soțul meu este pe moarte din cauza lor și nu pot depune nici o plângere?”. Nu am primit nici acum un răspuns. Am să merg la Parchet și la Judecătorie. Nu se poate să bați un asemenea om și să nu pățești nimic”, s-a mai plâns femeia. „Tot timpul ne bat. Indiferent pe unde suntem când ne prind dau în noi cu ce apucă, bici, pumni… . Nu numai pe noi în mod special ci și alți copii”, a declarat și fiul femeii, Andrei Bârsan.

  

 Reporterii noștri au încercat să ia un punct de vedere și reprezentanților Poliției Municipiului Pașcani însă în cursul zilei de astăzi nu au putut fi contactați până la închiderea ediției. Se pare totuși că victima își va reveni.

Citește și: {loadposition articlescategoryload}

 

Related posts

Accident rutier în municipiul Iaşi! Au fost implicate două autoturisme

Redacția

Accident rutier cu victime, la Cotnari (FOTO)

Oana Cordoneanu

Un șofer român de TIR a vrut să aducă ilegal în țară un tanc. A fost prins în Germania și acum stă pe marginea drumului de patru zile

Redacția
Încarcă...