RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Poliție

Viol urmat de tentativă de sinucidere la Sirețel

Poveste cutremurătoare a unei tinere de 16 ani din satul Berezlogi, comuna Sirețel. Fata a reclamat astăzi la Poliția din localitate faptul că a fost supusă unor perversiuni sexuale, într-o locuință din satul Heci.Calvarul tinerei ar fi durat câteva ore, timp în care a fost violată de mai mulți tineri. După ce a scăpat din mâinile acestora a încercat să se sinucidă, dar a fost salvată de o mătușă.

 Potrivit declarațiilor furnizate Poliției de tânără ea ar fi fost urcată în căruță cu forța de către frații Gelu și Dumitru Iftimie, de 19 respectiv 22 de ani. Aceștia ar fi dus-o în satul Heci, acolo unde sunt îngrijitori la o fermă de animale. Acolo fata ar fi fost violată de un grup de tineri.

 Astăzi dimineață minora a fost urcată într-un microbuz ce mergea spre Sirețel. De aici a pornit pe jos prin pădure spre casa din Berezlogi, iar pe drum a vrut să își pună capăt zilelor. A fost găsită de mătușa sa, căreia i-a povestit ce a pățit. Aceasta din urmă a anunțat Poliția, care face la această oră cercetări pentru identificare celor doi frați. Aceștia sunt dispăruți din localitate, potrivit datelor furnizate de anchetatori.

  

 Citește și: {loadposition articlescategoryload}

    

 

Related posts

Atenție, șoferi! Poliția rutieră, în misiune la ieșirea din Pașcani

Teona Gherasim

Un deţinut din Penitenciarul Botoşani și-a pus capăt zilelor în celulă

Redacția

AU ÎNCEPUT RECRUTĂRILE PENTRU ADMITEREA ÎN ŞCOLILE MINISTERULUI AFACERILOR INTERNE

Redacția
Încarcă...