RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Educație

Comunicat de presă: Școala Specială Pașcani s-a calificat la FAZA NATIONALĂ a concursului „Împreună pentru viitor”

Școala Gimnazială Specială Pașcani a fost prezentă la Faza Regională a concursului „Împreună pentru viitor” din cadrul Strategiei Naționale de Acțiune Comunitară (SNAC) cu trupa „Iris” la secțiunea dans modern și trupa „Busuiocul” la secțiunea dans tradițional.

Ca în fiecare an școala noastră a reprezentat județul cu succes obținând calificarea pentru faza națională cu amândouă trupele. Copii au evoluat foarte bine impresionând juriul și spectatorii. Anul acesta faza regională a avut loc în data de 11 mai  2013  în Sala de festivităţi a Colegiului Tehnic “Dimitrie Ghika” Comăneşti, începând cu ora 10.00. Au mai fost prezente echipe de dansatori din Vaslui, Huși, Piatra Neamț, Botoșani, Bacău, Roman și orașul gazdă Comănești

La acest concurs fiecare echipă a fost formată, în mod egal, din elevi voluntari proveniţi din unităţi de învăţământ care derulează parteneriate în cadrul SNAC (grădiniţe, şcoli generale, licee) şi elevi beneficiari cu cerinţe educaţionale speciale. 

  

Trupa „Iris” are în componență elevii voluntari de la Liceul Teoretic „Miron Costin” Pașcani: Păuleț Ana Maria, Creangă Cristina, Bîrsan Elena, Sălceanu Raluca, Irimia Denisa, Bran Ioana, Gîrbu Măriuca coordonați de profesor Pasat Carmen și elevii școlii noastre Capră Petronela, Cîtea Costina, Crețu Diana, Pricop Alina, Balan Laura, Dinu Irinuca coordonați de profesorii Oana Monica Plaiu,  Mirela Puiu și Adina Gârbu.

Trupa „Busuiocul” are în componență voluntari de la elevii voluntari de la Liceul Tehnologic Valea Seacă Structura Conțești, Alexa Gabriela Mihaela, Tîrpescu Iuliana Diana, Ifrim Ionela Nicoleta, Chiuariu Robert Ovidiu, Nemțanu Vasile Nicolae, Roșca Adi Florin, Iacob Larisa Gabriela, Potolincă Petronel Cosmin coordonați de profesor Novac Daniela și elevii școlii noastre Bălău Ionuț, Gurgu Alexandru, Dumitrașcu Constantin, Uhrin Sânziana Georgiana, Călinescu Georgiana, Roznovăț Gabriela coordonați de profesorii Oana Monica Plaiu,  Mirela Puiu și Adina Gârbu.

Mulțumim tuturor celor implicați și așteptăm cu nerăbdare faza națională a concursului “Împreună pentru viitor” ce se va desfăşura la Piatra Neamţ, în perioada 31 mai – 2 iunie 2013, se arată într-un comunicat de presă primit pe adresa redacției noastre de la Școala Specială Pașcani, director Gabriel Nedelcu.  

 

Citește și: {loadposition articlescategoryload}

 

Related posts

Microbuzele stau in garaj! Mii de elevi din judet, condamnati sa mearga pe jos la scoala

Redacția

Examenele de Evaluare Naţională şi Bacalaureat nu se modifică anul acesta

Redacția

Balul Bobocilor Liceul ”Miron Costin” Pașcani (VIDEO)

Redacția
Încarcă...