RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Educație

Colegiul Tehnic CF „Unirea”, împotriva violenței

La Colegiul Tehnic „CF Unirea” a fost lansat proiectul educaţional „Violenţa ne lasă fără grai. Să rupem tăcerea!” care îşi propune o îmbunăţăţire a capacităţii şcolii de a se mobiliza, de a mobiliza şi părinţii şi comunitatea locală pentru implicarea cât mai activă în rezolvarea actelor de violenţă în şcoală şi acasă, precum şi diminuarea sau eliminarea cauzelor ce le declanşează. Cazurile de violenţă în şcolile din România şi în mediul familial sunt într-o creştere alarmantă.

 

 „Activitatea de astăzi este una educativă pe  care o desfășurăm împreună cu Poliția de Proximitate. Am gândit-o ca o componentă în cadrul unui proiect intitulat „Împreună într-o lume mai bună” din dorința de a combate violența în rândul elevilor din școala noastră și să influențăm comportamentul pozitiv al acestora și înafara școlii. Au participat elevi care în timp au avut câteva abateri comportamentale, și am încercat să-i cooptăm în această activitate de astăzi”, ne-a declarat profesor Petronela Grigoroaea, consilier educativ discipline economice.

  

Citește și: {loadposition articlescategoryload}

 

Related posts

Peste 35.000 de copii au abandonat școala în ultimii 10 ani. „Învățământul românesc a devenit un produs de lux pe care tot mai mulți copii nu și-l permit”

Redacția

332 de elevi din municipiu vor primi burse sociale, de studiu sau de merit

Teona Gherasim

Critici la adresa scurt-metrajului „#FărăApărare!“ realizat de USLIP Iaşi (VIDEO)

Redacția
Încarcă...