RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Administrație

Pistă pentru elicopter în curtea Spitalului. Investiția așteaptă fonduri de la Primărie și CJ Iași

După transformarea în Spital Municipal de Urgență unitatea medicală din Pașcani are nevoie de o pistă unde să aterizeze elicopeterele medicale care să preia cazurile grave. Un asemenea proiect ajunge la aproximativ 600 mii lei, potrivit unei situații întocmită de conducerea spitalului.

Aceasta a fost adusă la cunoștiința executivului local, pentru a găsi soluții de finanțare.

În ședința de Consiliu Local ce a avut loc miercuri, 31 octombrie, primarul Dumitru Pantazi a informat executivul că a solicitat sprijin pentru realizarea pistei și șefului Consiliului Județean.”Măcar jumătate din sumă să ne dea și de la Consiliul Județean. Ar fi un ajutor bine venit”, ne-a spus primarul Pantazi.

  

Pista ar urma să fie amenajată în curtea Spitalului Municipal de Urgență, terenul existând deja în proprietatea unității medicale. Investiția este extrem de necesară odată cu noua organizare a unității medicale.

{loadposition articlescategoryload}

Related posts

Staţiunea cu o istorie de aproape un secol, care se scufundă în gunoaie. Firma de salubrizare angajată de primărie face curăţenie doar opt luni pe an

Redacția

Investiție de 86,7 milioane de lei pentru ca apa şi canalizarea să ajungă la alți apromativ 6.000 de locuitori din județul Iaşi. A fost semnat contractul pentru cel de-al doilea lot de pe Axa Hârlău – Cotnari

Redacția

Renunţi la Armată: cât ai de plătit statului pentru şcolile militare făcute? Cazul cu suspans al unui tânăr ieşean

Redacția
Încarcă...