NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Administrație

Primarul Dumitru Pantazi vrea să cheltuiască 300.000 de euro pe un loc de joacă

Ce nu a reușit primarul Dumitru Pantazi în cei opt ani de mandat, încearcă să facă pe ultima sută de metri. Mult promisul loc de joacă de pe strada Izvoarelor, din spatele cofetăriei Riama, ar putea fi amenajat anul acesta, proiectarea și execuția lucrării fiind scoase la licitație.

Suma estimată de edilul șef este însă una exagerată, de aproximativ 300.000 de euro. Conform Planului anual de achiziții publice, Primăria este dispusă să achite 1.394.207 lei, pentru amenajarea acestui loc de joacă, promis încă din anul 2014.

Atunci primarul Dumtiru Pantazi dezvăluia că a primit o ofertă pentru amenajarea unui loc de joacă pe strada Izvoarelor în valoare de 900.000 de lei, însă prețul i s-a părut mare atunci.

„Noi am echilibrat bugetul și am demarat investiții în infrastructură până acum. Toate sondajele de opinie făcute în anul 2012 au arătat că pășcănenii își doresc urgent ca străzile să fie asfaltate. Cum ar fi să ai parc de joacă, dar să ajungi până la el dând prin gropi cu mașina. Avem o ofertă pentru un loc de joacă din zona vale, în valoare de 8-9 miliarde de lei vechi. Prețul mi se pare și mie mare,” a explicat în 2014 primarul Pantazi.

Acum însă, primarului Dumitru Pantazi suma nu i se mai pare mare și a demarat procedurile, de achiziție se va ocupa un consultant extern, semn că edilul șef nu mai are încredere în funcționarii publici, ce se ocupă de regulă de aceste achiziții.

loading...
Advertisements

Related posts

Simulacru de ochii lumii! Pantazi și Zanet fac ce vor cu banii publici, chiar și cu cei destinați informării cetățeanului!

Răzvan Grecu

Măsuri incredibile luate de șefii Apavital. Aceștia au ajuns să-și acorde bonusuri substanțiale în funcție de așa-zise performanțe ale societății

Redacția

Conducte de canalizare neutilizate dezgropate din șantierul de pe strada Gării

Marius Parteni
Încarcă...