NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Monden

Zodiile pentru care luna martie va fi cea mai bună din an: norocul e cu voi la fiecare pas


Acum este momentul să faceţi acest lucru de care v-aţi temut întotdeauna. Nu vă reprimaţi impulsurile artistice şi credeţi în şansa voastră. Pasiunile voastre au potenţial maxim, acum este momentul să puneţi în aplicare cele mai măreţe planuri.

Rac

Soarele străluceşte în casa nouă a învăţării, iar darurile tale intuitive sunt mai clare ca niciodată. Probabil sunteţi intrigaţi de cultură şi religie în această perioadă, mult mai curioşi şi mai deschisi să vă asumaţi riscuri. Sunt bine aspectate cam toate planurile, aşa că nu vă daţi înapoi din a începe proiecte noi şi a cunoaşte oameni, scrie elitedaily.com.

 

 Scorpion

  Dragostea pluteşte în aer pentru Scorpion. Soarele călătoreşte prin cea de-a cincea casă a creativităţii, romantismului, copiilor şi adevărului individual în majoritatea lunii şi probabil că eşti sub influenţa elixirului cosmic al lui Neptun. Acum este momentul să faceţi acel lucru de care v-aţi temut întotdeauna. Nu vă reprimaţi impulsurile artistice şi credeţi în şansa voastră. Pasiunile voastre au potenţial maxim, acum este momentul să puneţi în aplicare cele mai măreţe planuri.

 

Peşti

 Norocul vă urmează în tot ceea ce faceţi. Cu soarele strălucind peste semnul dvs. în majoritatea lunii, probabil vă veţi întoarce la echilibrul pe care l-aţi aşteptat atât de mult. De asemenea, Venus plin de bucurie va călători prin casa a 12-a secretă a karmei şi a muncii din spatele scenei, astfel încât visurile tale vor avea mai multe şanse ca niciodată să devină realitate. Ascultaţi-vă intuiţia şi bucuraţi-vă de moment, de solitudine şi amintiţi-vă mereu că sunteţi iubiţi.sursa www.adevarul.ro

loading...
Advertisements

Related posts

Concert-Eveniment: Mike Godoroja & Blue Spirit – “Roots”

Răzvan Grecu

Balul Bobocilor de la Colegiul Tehnic “CF Unirea” şi-a desemnat câştigătorii (VIDEO)

Teona Gherasim

Bal de poveste la Colegiul „Unirea”. Andrei Leonte a întreținut atmosfera (VIDEO)

Oana Cordoneanu

Lasă un comentariu

* Comentând aici sunteți de acord cu stocare datelor dumneavoastră pe acest site