NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Social

Ziua şi tentativa de suicid la Paşcani. O tânără a înghiţit un pumn de pastile

Se înmulţesc cazurile cetăţenilor cu gânduri suicidare. Dacă în ultimele două zile medicii urgentişti s-au confruntat cu doi pacienţi care au încercat să îşi pună capăt zilelor,  numărul acestora a crescut ieri cu încă unul.

Marți, 8 iulie, o ambulanţă a transportat de urgenţă la Spitalul Municipal Paşcani o tânără în vârstă de 23 de ani cu o ingestie voluntară medicamentoasă. Inițial, stadiul de ebrietate a condus la ipoteze greşite, pentru că fata nu a comunicat nimic medicilor care i-au acordat îngrijiri medicale.  În urma spălăturilor gastrice precum şi a monitorizării cazului s-a decis o perioadă de expertize psihiatrice asupra tinerei prezentate în cadrul CPU cu etilism acut.

 Tot lla compartimentul de primiri urgenţe, atât ieri cât şi în decursul acestei dimineţi au fost aduşi 3 minori cu vârste cuprinse între  6-13 ani care au prezentat diverse traumatisme şi leziuni cauzate prin căderea de pe bicicletă.

  

Pacienții au fost transportați la Spitalul de Copii “Sfânta Maria” din Iaşi în secţiile de Neurochirurgie şi Ortopedie.

Citeste și: {loadposition articlescategoryload}

Advertisements

Related posts

Guvernul acordă alocaţii lunare de 750 lei pentru asistenţii care se ocupă de persoanele cu handicap

Redacția

VINEREA MARE. Semnificații și tradiții. Denia Prohodului

Redacția

Hunor: Vrem să sprijinim familiile cu copii în construcţia de locuinţe cu credite nerambursabile sau parțial rambursabile

Redacția

Lasă un comentariu

* Comentând aici sunteți de acord cu stocare datelor dumneavoastră pe acest site