NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Eveniment

Ziua Eroilor, evenimentele desfășurate astăzi la nivelul Municipiului Pașcani (FOTO)

Ziua Eroilor a fost marcată la Pașcani prin evenimente similare celor din anii trecuți. Au avut loc depuneri de coroane, slujbe de pomenire la Monumentele Eroilor și scurte momente artistice prezentate de tinerii din unitățile de învățământ.

Șefii Primăriei Pașcani, deputatul Sorin Năcuță, reprezentanți ai Consiliului Local și ai Consiliului Județean, ai partidelor politice alături de cetățeni ai municipiului au participat la aceste evenimente.

Activitățile au început în suburbia Lunca, au continuat cu Blăgești, Sodomeni, Gâștești, Troița din cartierul Fântânele, monumentele de pe strada Ștefan cel Mare și Sfânt, curtea bisericii cu hramul Sfinților „Mihail și Gavril”, iar la final evenimentele au fost încheiate la biserica cu hramul „Înălțarea Domnului”.

„Cu ocazia Zilei Naționale a Eroilor, celebrată astăzi, odată cu sărbătoarea „Înălțării Domnului”, reprezentanții Primăriei, Consiliului Local, Consiliului Județean, ai Parlamentului României și ai altor instituții publice din municipiu au depus coroane de flori la monumentele ridicate în memoria ostașilor români căzuți pe front în războaiele pentru apărarea integrității, libertății și independenței statului român”, se arată într-o postare pe pagina de facebook a Primăriei Pașcani.   

  

La activitatea de depunere de coroane desfășurată în oraș au participat și reprezentanți ai Jandarmeriei și Poliției.

Advertisements

Related posts

Obiceiuri și tradiții la tăierea porcului – Ce se face de Sf. Ignat, pe 20 decembrie

Redacția

Val de vacanţe anulate. Încă 22 de ţări au intrat pe lista galbenă

Redacția

Veteran de război din Tătăruși, avansat la gradul de locotenent la împlinirea vârstei de 98 de ani

Marius Parteni
Încarcă...