NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Eveniment

Ziua de 1 Iunie sărbătorită pe terasa Restaurantului ”Maestro”. Meniu gratis pentru copii!

Copiii sunt o sursă inepuizabilă de motivare și voie bună pentru cei din jur și nu numai, prin inocența și modul lor simplu de a gândi. Se apropie ziua de 1 Iunie, când îi sărbătorim pe cei mici, dar și când se redeschid terasele.   

La restaurantul ”Maestro” din Pașcani a început pregătirea pentru redeschiderea terasei, iar în prim plan sunt copiii! Se vor respecta măsurile sanitare impuse, pentru siguranța tuturor. Prichindeii vor fi răsfățați și vor avea parte de surprize, iar meniul va fi gratis pentru ei.

1 Iunie a fost declarată și zi liberă legală, astfel că părinții se vor putea bucura de acest moment, împreună cu ai lor copii.

Preşedintele Iohannis a anunţat astăzi că se vor redeschide terasele începând cu data de 1 iunie.  Mesele vor fi la cel puţin 2 metri, vor putea sta maxim 4 persoane la o masă şi în acest fel lucrurile vor fi sub control.

Restaurantul ”Maestro” este situat pe strada Cuza Vodă, vizavi de Poliția Municipală. Rezervare la telefon 0745 920 712, pentru a se putea lua măsurile necesare impuse în această perioadă.  

loading...
Advertisements

Related posts

Vremea în Moldova în următoarele două săptămâni

Redacția

Olimpicii pășcăneni au fost premiați astăzi de către autoritățile locale. Vezi care sunt premianții (DOC)

Ema Roman

Ziua mondiala a apei 2017

Redacția
Încarcă...