NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Educație

Zilele Școlii Gimnaziale A.I.Cuza din Ruginoasa

Școala Gimnazială „Al. I. Cuza” din Ruginoasa a îmbrăcat straie de sărbătoare. În perioada 23-24 se desfășoară  zilele unității de învățământ, iar astăzi a avut loc festivitatea de deschidere unde au fost prezenți oaspeți de seamă. Anul acesta evenimentul a ajuns la a VI-a ediție. Oaspeții au fost întâmpinați de către directorul unității de învățământ Irina Dodu, cât și de elevi, cu pâine, sare și flori.

 

  

Printre ei s-au numărat inspector școlar general adjunct ISJ Iași, Mihaela Țura, inspector pentru managementul instituțional Cristi Iordăchioaia, deputatul Camelia Gavrilă , directori și profesori de la școlile din zonă. În deschiderea evenimentului a vorbit Irina Dodu, directorul Școlii Gimnaziale „Al. I. Cuza” , care a precizat că ziua de 24 ianuarie este sărbătorită cu bucurie și mândrie la Ruginoasa.

Fostul inspector general adjunct Camelia Gavrilă a primit din partea  Școlii „Al. I. Cuza” o plachetă omagială în semn de apreciere pentru susținerea consecventă a învățământului preuniversitar, cât și implementarea unor proiecte educative de succes.

A urmat apoi dezvelirea unui tablou care reprezintă pe domnitorul Alexandru Ioan Cuza, alături de soția sa Elena, pictat de profesorul de istorie al unității de învățământ, Cristina Ciobotaru.

La finalul evenimentului, elevii talentați ai Școlii Gimnaziale „Al. I. Cuza” au oferit un spectacol artistic care a încântat audiența.

 

Advertisements

Related posts

Colindători la Primăria Pașcani (VIDEO)

Ema Roman

Liceele ar putea reintroduce examenul de admitere

Redacția

Elevi și profesori de la Școala Gimnazială Gâștești au participat în cadrul unei mobilități Erasmus care s-a desfășurat în Franța

Redacția

Lasă un comentariu

* Comentând aici sunteți de acord cu stocare datelor dumneavoastră pe acest site