RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Poliție

UPDATE: (Video) Un TIR a izbit un autobuz la Leţcani şi l-a proiectat într-un microbuz: un mort şi 13 răniţi

Actualizare 11:00. Una dintre cele şase victime transportate la spital în urma accidentului de la Leţcani a murit, a informat coordonatorul UPU-SMURD Iaşi, Diana Cimpoeşu. Potrivit sursei citate, trei dintre victimele care au ajuns la UPU de la Spitalul Sf. Spiridon din Iaşi se aflau în microbuzul lovit de autobuz.

„Una dintre ele, un bărbat de 29 de ani aflat în stop cardiac şi în şoc hemoragic din cauza rupturii de ficat a fost adus la UPU de la Spitalul Sf Spiridon din Iaşi. El a fost resuscitat, însă a suferit din nou un stop cardiorespirator în UPU. În ciuda eforturilor depuse, a trebuit să declarăm decesul acestei persoane. A doua victimă din microbuz, un alt bărbat de 35 de ani, a suferit politraumatisme, şoc hemoragic cu ruptură de splină, a fost dus în sala la chirurgie pentru operaţie. Cea de-a treia victimă, un bărbat de 43 ani, avea în momentul aducerii la UPU fractură de antebraţ şi gambă stângă”, a spus Diana Cimpoeşu, potrivit Agerpres.

Potrivit sursei citate, alte trei victime ale accidentului de marţi dimineaţa care au ajuns la UPU de la Spitalul Sf Spiridon din Iaşi sunt din autobuzul care în urma unei coliziuni cu un autotren a fost proiectat într-un microbuz.

Printre ele se află un medic la Bacău, o femeie de 35 ani, care a suferit un traumatism de coloană, traumatism toracic şi abdominal. A fost internată în Terapie Intensivă pentru chirurgie toracică.

  

Celelalte două victime din autobuz sunt bărbaţi. Ei au contuzii la nivelul membrelor inferioare, sunt stabili şi conştienţi şi au fost direcţionaţi la UPU de la Spitalul Militar.


digi24

Stirea inițială

Un accident grav a avut loc în acestă dimineaţă la intrarea în localitatea Leţcani. Un TIR, cu volan pe dreapta, care venea din direcţia Bogonos a vrut să intre pe drumul european şi din cauză că nu s-a asigurat a intrat într-un autobuz care circula regulamentar spre Târgu Frumos. Maşina de călători s-a învârtit de câteva ori şi a lovit un microbuz Opel Vivaro, de culoare albastră. Din primele cercetări rezultă că 13 persoane au fost rănite, iar soferul microbuzului a decedat. De asemenea, unul dintre cei raniti a intrat in stop cardio respirator. Printre răniţii transportati la spital se numără: cinci bărbaţi cu vârste de 39, 44, 29, 30, 43 şi o femeie de 35 ani. Şoferul decedat era în vârstă de 55 de ani. A fost activat planul rosu de interventie. Poliţia este la faţa locului şi face cercetări suplimentare.

Ziarul de Iași

Related posts

Hoţi de locuinţe judecaţi la Paşcani

Ema Roman

Fetița a cerut ajutor vecinilor în miez de noapte. Ușile i-au fost închise, mama ei a fost ucisă

Redacția

Contrabandisti prinsi de vamesi la Stanca Costesti

Redacția
Încarcă...