NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Poliție

Zi de Bobotează cu ghinion pentru mai mulți șoferi

Ziua de ieri a fost una cu ghinion pentru mai mulți șoferi care au circulat fără permis, sub influența băuturilor alcoolice sau fără respectarea limitelor de viteză.
De exemplu, poliţiştii din cadrul Secţiei nr. 6 Poliţie Rurală Paşcani, în timp ce se aflau în exercitarea atribuţiilor de serviciu, pe raza comunei Lespezi, au efectuat semnal regulamentar de oprire a unui autoturism.

Conducătorul auto a fost identificat în persoana unui tânăr, de 19 ani, din judeţul Suceava, iar din verificările efectuate a rezultat faptul că acesta nu deţine permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.

În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de conducerea unui vehicul fără permis de conducere. De asemenea, în auto poliţiştii au identificat un tânăr, de 20 ani, proprietarul autoturismului, care ar fi ştiut că şoferul nu deţine permis de conducere şi totuşi i-ar fi încredinţat autoturismul pentru a-l conduce.

Un alt caz este al unui tânăr, de 22 ani, din judeţul Timiş, care a fost indentificat în trafic de polițiști având suspendat dreptul de a conduce autovehicule.
În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de conducerea unui vehicul fără permis de conducere. De asemenea, întrucât emana halenă alcoolică, şoferul a fost testat alcoolscopic, rezultatul fiind de 0,33 mg/l alcool pur în aerul expirat.

  

Alt caz este cel al unui bărbat de 40 ani, din comuna Miroslava. Acesta a condus un auto, pe DE 583, în afara localităţii Sârca cu viteza de 96 km/h, limita legală pe acel sector de drum fiind de 50 km/h. Conducătorul auto a fost sancţionat de către poliţiştii din cadrul Poliţiei Oraşului Tg. Frumos, cu amendă în cuantum de 1.305 lei şi s-au aplicat 6 puncte de penalizare.

Advertisements

Related posts

Tânăr găsit în comă în gara din Heci

Ema Roman

IPJ Iași: Circulație în siguranță, în condiții de iarnă

Redacția

Mașină proiectată între copaci, după un accident pe pasajul de pe strada Grădiniței (Foto)

Marius Parteni
Încarcă...