RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Sănătate

Zero cazuri COVID-19 în județul Iași, în ultimele 24 de ore. La Pașcani rata de incidență este 0,09

Situație pozitivă în ceea ce privește numărul cazurilor de coronavirus la nivel de județ, dar și de țară. În ultimele 24 de ore, în județul Iași nu a fost raportat niciun caz de COVID-19 și s-a înregistrat un singur deces în rândul persoanelor confirmate pozitiv.

În municipiul Pașcani, rata de incidență rămâne scăzută, 0,09 cazuri la mia de locuitori. În ceea ce privește gradul de ocupare a paturilor, în momentul actual la Spitalul CF suport covid, nu mai este nici un pacient internat, iar la Spitalul Municipal, secția ATI, destinată persoanelor cu formă gravă de coronavirus, mai este internat un singur pacient, potrivit Direcției de Sănătate Publică Iași.

Referitor la situația vaccinărilor de la începutul campaniei și până acum au fost efectuate 356.672 de vaccinări. La Centrul de vaccinare din Pașcani de la sala de sport a Colegiului „Sadoveanu” sunt 2.375 locuri disponibile pentru vaccinare.

Ritmul vaccinărilor este în scădere, România aflându-se printre ultimele locuri în Uniunea Europeană la acest capitol raportat la populație.

  

Related posts

Doi bărbați infectați cu coronavirus au decedat în secția ATI, a Spitalului Municipal Pașcani

Oana Cordoneanu

Asiguraţii au dreptul la concediu medical de prevenţie

Redacția

Crește din nou numărul îmbolnăvirilor cauzate de coronavirus. Câte cazuri active de COVID-19 sunt în România

Redacția
Încarcă...