RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Internațional

Zeci de mineri au rămas blocați în subteran din cauza întreruperilor de curent în regiunea Donețk

Nu mai puțin de 116 mineri au rămas blocați în subteran în urma întreruperilor de curent cauzate de luptele cu armata rusă, în localitatea Torețk din regiunea Donețk. Astfel, districtele Bakhmut și Kramatorsk din regiune au rămas fără electricitate.

Anunțul a fost făcut de șeful administrației militare regionale Donețk, Pavlo Kirilenko, care  a transmis că 113 muncitori sunt blocați la mina Central, iar alți trei la mina Toretskaya. Autoritățile fac acum tot posibilul pentru a-i scoate pe mineri la suprafață, a adăugat acesta.

Potrivit oficialului, protecția de urgență a fost activată pe linia electrică principală, iar Stația Centrală de Energie a NEC „Ukrenergo” de lângă Torețk a fost dezactivată, în timp ce districtele Bakhmut și Kramatorsk din regiunea Donețk au fost decuplate.

Lucrările de reparații au început deja, dar aproape 20 de rupturi de cabluri vor trebui reparate.

  

Alimentarea cu apă a regiunii a fost, de asemenea, oprită

De asemenea, din cauza întreruperii curentului, alimentarea cu apă de la Stațiile de filtrare ale celui de-al doilea sistem de alimentare cu apă Donețk a fost oprită. Astfel, localitățile Kramatorsk, Sloviansk, Druzhkivka, Kostiantynivka, Toretsk și așezările din apropiere au rămas fără apă.

 » Citește continuarea pe pagina autorului

Related posts

Un celebru antivaccinist italian a ajuns în spital cu Covid. El jubilase la moartea președintelui Parlamentului European, David Sassoli: A plecat domnul „permisul verde nu este discriminatoriu”

Redacția

Tot mai multe restricții în Europa din cauza variantei Omicron. Specialiștii avertizează că noua tulpină poate duce pandemia „într-o nouă dimensiune”

Redacția

Femeile din Afganistan vor avea voie să studieze la universităţi doar în clase separate şi vor fi obligate să poate hijab

Redacția
Încarcă...