RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Economie și afaceri

Zeci de locuri scoase la concurs în Iași. Spitalul de Infecţioase are cele mai multe posturi libere

Zeci de locuri de muncă au fost scoase la concurs de instituţii publice ieşene. Potrivit portalului guvernamental posturi.gov.ro, sunt disponibile 27 de joburi la nouă instituţii. 

 

Cele mai multe dintre acestea sunt la Spitalul de Boli Infecţioase„Sf. Parascheva”: trei asistenţi medicali şi nouă posturi de îngrijitori curăţenie. În sistemul sanitar, concursuri mai sunt organizate la Spitalul pentru Copii „Sf. Maria” (patru asistenţi medicali), Spitalul de Pneumoftiziologie (un registrator medical) şi la Spitalul de Recuperare (un operator date).

  

În mediul administrativ, trei posturi sunt disponibile la primăria din comuna Bivolari (un guard, un mecanic şi un cantonier), la Agenţia Judeţeană pentru Ocuparea Forţei de Muncă (un inspector principal) şi la Administraţia Bazinală de Apă Prut – Bârlad (un inginer).

Alte patru joburi sunt scoase la concurs la Direcţia de Asistenţă Comunitară (un asistent social) şi la Universitatea Tehnică „Gheorghe Asachi” (un administrator patrimoniu, un secretar universitate debutant şi un îngrijitor). Detalii complete despre fiecare concurs pot fi consultate pe portalul guvernamental posturi.gov.ro.

 

Sursa: ziaruldeiasi.ro

 Citește și: {loadposition articlescategoryload}

Related posts

Dacia va lansa primul său model hibrid. Va avea o autonomie în ciclu mixt de peste 900 de kilometri

Redacția

Veșnica autostradă Est-Vest, din nou în discuție, la întâlnirea cu premierul Cioloș, la Iași

Redacția

Aplicația ApaVital este disponibilă pe Google Play Store

Redacția
Încarcă...