NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Administrație

Zeci de agenți economici la un pas de evacuare, dat fiind faptul că nu dețin contracte!

Administrația locală susține că vrea să facă ordine în cele două piețe, dar se lovesc de refuzul unor comercianți. Un refuz bazat pe lipsa de respectare a legii.

Cei care ocupă terenuri ilegal, sunt la un pas de evacuare, dat fiind faptul că nu dețin contracte. În piața din zona vale a municipiului Pașcani sunt 13 terenuri ale căror contracte de închiere au ajuns la termen și altele 5 ale căror contracte au fost rezilitate. De asemenea, alte 8 terenuri sunt ocupate ilegal de chioșcuri ale comercianților care desfășoară activitatea comercială și se află în zona de siguranță impusă de ISU Iași. Tot acolo mai regăsim alte 10 terenuri ocupate ilegal de chioșcuri ale comercianților, dintre care 7 ce nu desfășoară activități, alți 3 ce desfășoară activitate.

O situiație similară se înregistrează și în piața deal, acolo unde sunt cinci contracte de închiriere ajunse la termen. La nivelul administației publice locale se fac eforturi pentru crearea unui comerț civilizat, dar totul se izbește și de agenții economici.

Advertisements

Recent, prin executorul judecătoresc, administrația locală a reușit să obțină sentințe favorabile și definitive, pentru eliberarea , cel puțin, a căilor de acces din zona de siguranță impusă de ISU. În urma unui document obținut de NewsPascani.com vedem că sunt multe firme cu restanțe la bugetul public, inclusiv din rândul celor care refuză să participe la licitații sau să ia de bun augur amenințările autorităților.

Advertisements
  

Iată o situație recentă:

Advertisements
Advertisements

Related posts

Pantazi se laudă cu actele sale de generozitatea pentru a câștiga o dispută pe tema crizei termoficării de la Pașcani

Răzvan Grecu

Curățenie, câini comunitari și străzi: prioritățile imediate ale lui Dumitru Pantazi

Răzvan Grecu

Târgu Frumos: Plata taxelor și impozitele poate fi făcută de pe 3 ianuarie 2017 (DOC)

Marius Parteni
Încarcă...