NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Cultură

”Zăpezile de altădată” un spectacol pus în scenă de actorii Teatrului ”Mihai Eminescu”, la Casa de Cultură din Pașcani

  Vești bune pentru iubitorii de teatru din Pașcani! După un an de pauză, sunteți invitați la teatru. Miercuri, 31 martie, începând cu ora 18.00, pe scena Casei de Cultură ”Mihail Sadoveanu ” vor evolua actorii trupei Teatrului ”Mihai Eminescu” din Botoșani, cu piesa ”Zăpezile de altădată”, adaptare după Dumitru Solomon.

”Spectacolul „Zăpezile de altădată” este o ilustare a realităţii cotidiene – a singurătăţii în doi, dar şi a dorinţei de regăsire şi întregire prin el sau ea într-o poveste nemuritoare de iubire. Ne vorbeşte despre fiecare dintre noi aşezaţi de Soartă, Destin, Dumnezeu în faţa iubirii şi a neiubirii. Ne vorbeşte despre singurătate, doi şi mai ales despre amintirea a ceea ce cândva a însemnat apropiere, tandreţe şi promisiunea unei iubiri eterne”, precizează regizorul, actrița  Lorena-Petronela Chiribuţă.

Prețul unui bilet este de 50 de lei. Din cauza condițiilor speciale provocate de pandemie, nu se pot face rezervări. Biletele se pot achiziționa de la sediul Casei de Cultură ”Mihail Sadoveanu” din Pașcani, de luni până vineri, în intervalele orare 10.00-12.00 și 17.00-18.30.

Advertisements

Related posts

Maica Domnului ne ocrotește și ne ajută, numai s-o rugăm!

Redacția

Cel mai vechi miracol: FOCUL sacru de la MORMÂNTUL SFÂNT!

Redacția

Spectacol pentru cei mici: Peter Pan, la Căminul Tineretului din comuna Stolniceni Prăjescu

Teona Gherasim
Încarcă...