NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Social

Wizz Air extinde perioada de suspendare a rutelor de pe Aeroportul Internaţional Iaşi

Wizz Air, a anunțat astăzi că mai multe zboruri din și spre România vor rămâne suspendate ca urmare a prelungirii restricțiilor de călătorie introduse de autoritățile române. În consecință, rutele spre Austria, Belgia, Elveția, Franța, Germania, Italia, Spania, Olanda și Marea Britanie vor fi suspendate până pe 28 mai inclusiv. De asemenea, redeschiderea bazei Wizz Air de la Aeroportul Timișoara este decalată pentru 29 mai.

Pasagerii cu rezervări afectate de suspendarea zborurilor vor fi informați automat prin e-mail dacă au rezervat direct pe wizzair.com sau prin aplicația pentru mobil. Clienții vor primi automat în contul de client WIZZ 120% din valoarea achitată pentru călătorie, sumă care poate fi folosită în următoarele 24 de luni pentru achiziția de produse și servicii Wizz Air. Pasagerii pot alege rambursarea banilor – care va dura mai mult – și vor fi informați despre pașii necesari pentru un transfer bancar sau transferul către un card bancar printr-un e-mail separat. În acest caz, clienții vor putea primi doar 100% din suma achitată inițial. Pasagerii care și-au făcut rezervările prin intermediul agențiilor de turism – inclusiv agențiile de turism online – trebuie să ia legătura cu agenția de unde și-au cumpărat biletele.

Wizz Air își cere scuze pentru inconvenientele pe care le pot produce aceste restricții de călătorie clienților și îi asigură că siguranța și binele pasagerilor și ale echipajului rămân principalele priorități ale companiei.

BZI

  
Advertisements

Related posts

„Dăruieşte din inimă” – Vizionarea filmului „Poveste de Crăciun”, în scop caritabil

Ema Roman

Ajutor de 1.450 de lei pentru concediu de odihnă. Cine va beneficia de aceşti bani?

Redacția

Drama unei tinere din satul Soci: De patru ani umblă prin spitale, să afle boala de care suferă. Speranța e la institutul “Dr. Victor Babeș” din București

Marius Parteni
Încarcă...