NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Poliție

Weekend de foc pentru pompierii păşcăneni. O locuinţă şi un depozit au fost distruse de flăcări

Incendii de mari proporţii, în acest sfârşit de săptămână, când pompierii de la Subunitatea din Paşcani au fost solicitaţi pentru a interveni în două localităţi de lângă Paşcani.

 

 

  

Ieri o casă din comuna Hărmăneşti a luat foc din cauza unui aparat electrocasnic uitat în priză. Incendiul a izbucnit în jurul amiezii, şi au ars mai multe bunuri, printre care elemente de mobilier, un televizor şi o bicicletă medicală.

La miezul nopţii, un alt apel la 112 solicita pompierii pentru stingerea unui incendiu izbucnit la un depozit de furaje din Tătăruşi. Până la sosirea salvatorilor, flăcările cuprinseseră tone de furaje, 500 de kg de deşeuri textile, precum şi mai mulţi mc de scândură şi lemne de foc.

Şi la Târgu Frumos a avut loc un astfel de eveniment în urma căruia au fost distruse 5 ha de vegetaţie uscată. Acolo cauza probabilă a incendiului a fost focul deschis în spaţii deschise.

Citește și: {loadposition articlescategoryload}

Advertisements

Related posts

Fostul preşedinte al Judecătoriei Paşcani, Viorel Maftei și Neculai Nunucă, arestați la domiciliu

Redacția

Razie de amploare în târgul de la Lespezi

Răzvan Grecu

Examenul de atestat pentru șoferii profesioniști de autocamioane şi autocare se va susține şi în limbile engleză şi spaniolă

Redacția

Lasă un comentariu

* Comentând aici sunteți de acord cu stocare datelor dumneavoastră pe acest site