NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Național

Vremea se încălzește în întreaga țară. La Iași vor fi 16 grade Celsius

Joi mai cresc temperaturile, însă vântul va sufla cu putere şi vor fi rafale de 90 km/h la munte şi de până la 70 km/h în ţinuturile sudice.

În Iași, temperaturile vor ajunge la 16 grade Celsius, potrivit accuweather

Vedem soarele peste tot, iar în sud-vest mai apar câţiva nori de ploaie. Maximele vor fi de la 5 la 16 grade, cu cele mai ridicate valori în nord-vestul ţării.

Vremea pe regiuni
În Dobrogea și Bărăgan găsim înnorări, dar şi perioade cu soare. Vântul va avea intensificări, iar temperaturile cresc faţă de ziua trecută.

Zărim soarele şi în Moldova sudică şi în nordul Munteniei. Vântul va prinde putere mai ales în zonele de munte, se încălzeşte iar după prânz se vor înregistra 13-14 grade Celsius.

În nordul Moldovei şi în Bucovina, atmosferă va fi însorită. Se încălzeşte şi pe aici maximele urcă spre 14 grade şi vântul se înteţeşte în zonele înalte.
În nordul Transilvaniei şi în Maramureş atmosferă va fi însorită, se ating 15 grade în termometre însă şi pe aici vântul va avea intesnificari mai ales în zonele înalte. Până la ora 9, este cod galben de vânt puternic pentru zona de munte din judeţul Maramureş.

La altitudini de peste 1700 de metri, se ating viteze de 90-100 km/h, zăpada este spulberată şi în aceste condiţii vizibilitatea scade foarte mult.

În ţinuturile vestice, găsim soare şi vreme bună, în Crișana şi înnorări temporare prin Banat. Miercuri la Timişoara au fost 5 grade, însă miercuri se încălzeşte şi se vor atinge 12 grade Celsius. În zonele de munte, sunt posibile precipitaţii slabe mixte iar vântul va atinge viteze de 110 km/h.

Mai cresc temperaturile şi în centrul României, apare şi soarele, însă vântul va avea intensificări, iar la munte se ating viteze de 70-90 km/h. După prânz se ating 14 gradec Celsius în vestul provinciei.

În sud-vestul ţării, atmosferă va fi închisă şi izolat va ploua în zonele joase însă pe la munte pot să fie precipitaţii slabe mixte!

În ţinuturile sudice vremea va fi schimbătoare. Soarele apare în regiunile de deal şi de munte iar în sudul extrem e posibil să picure puţin. Vântul va agita atmosfera şi se încălzeşte şi aici.

ZIARUL DE IASI

loading...
Advertisements

Related posts

Profesor de 66 de ani, arestat pentru relații sexuale cu o elevă de gimnaziu și pornografie infantilă

Redacția

Vara extremelor. Luna iunie intră în topul celor mai ploioase luni din istorie. În iulie, vine valul de caniculă

Redacția

Chirurgul infectat cu COVID-19 care a refuzat testarea şi a luat contact cu sute de persoane. „Nu a făcut testul că e încăpăţânat“

Redacția
Încarcă...