NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Monden

Vremea sandalelor: Cum te încalți atunci când temperaturile sunt în creștere

Chiar dacă te-a obișnuit cu ploi și schimbări bruște de temperatură, vremea se va încălzi în ritm alert în următoarele săptămâni și te vei putea bucura în sfârșit de căldura verii. Dacă nu te-ai pregătit încă vestimentar de încălzire, ar fi ideal  să o faci cât mai repede pentru că temperaturile  nu vor mai coborî.

Cu ce ne încălțăm odată cu creșterea temperaturii?

Cu toate că vara a început mai greu anul acesta, încălțămintea de sezon nu trebuie să lipsească din ținutele doamnelor și domnișoarelor. Sandalele sunt cele mai potrivite în această perioadă pentru că redau libertate piciorului, confortul și nu contribuie la încălzirea corpului. Ele sunt de mai multe tipuri, iar în funcție de model, aduc și beneficii suplimentare: 

  • Sandalele din piele

Realizate dintr-un material natural, sandalele de damă sunt plăcute în picior, fiind  din piele și sunt foarte moderne. Flexibilitatea materialului permite mișcarea liberă de care ai nevoie zilnic. Sandalele din piele sunt o investiție, pentru că sunt foarte rezistente și se uzează mai greu. Vara se poartă culorile așa că nu ezitați să vă luați sandale în toate nuanțele, cum sunt cele de pe The5thelement.ro. 

  • Sandalele cu toc înalt

Acest tip de încălțăminte alungește corpul și îi redă feminitatea. Nu este cea mai comodă alegere de cele mai multe ori, însă depinde de materialul din care sunt realizate. Sandalele cu toc aerisesc piciorul și îndeamnă la construirea unei ținute cât mai elegante. 

Advertisements
  
  • Sandalele cu toc scurt

Cel mai adesea tocul scurt este regăsit în ținutele de birou, unde eleganța și stilul casual se îmbină în ținutele feminine. Este un tip de sandală care menține stabilitatea piciorului, conturează postura și redă armonia ținutei. Totodată este perechea de papuci care te ține cu gândul la muncă. 

  • Sandalele fără toc

Anumite modele sunt potrivite în ținute casual. Sunt preferate atunci când vine vorba despre o simplă ieșire sau de o plimbare mai lungă. Acest tip de sandale duce cu gândul la vacanțele la mare. 

  • Sandalele cu talpa înaltă/Platformele

Preferate de generațiile tinere, datorită intrării în curentele moderne de încălțăminte, sandalele tip platforme îmbină feminitatea sandalei clasice grecești, cu talpa groasă din inspirația pantofilor închiși. La acest tip de încălțăminte, piciorul stă în poziția sa firească, și corpul este înălțat în același timp.

Advertisements

Având în vedere temperaturile, este bine să vă pregătiți încălțămintea de vară fără ezitare. Piciorul are nevoie să respire, atât în momentele de relaxare, cât și atunci când aveți treabă în oraș. Sandalele îi oferă această libertate, așa că analizați bine beneficiile și dezavantajele acestor tipuri de încălțări și bucurați-vă de o vară foarte călduroasă. 

Sursă foto: Pexels.com, Freepik.com 

Advertisements
Advertisements

Related posts

România s-a calificat în marea finală a concursului Eurovision (VIDEO)

Redacția

O maşină decapotabilă care a aparţinut actriţei Marilyn Monroe, la vânzare contra sumei de 500.000 de dolari

Redacția

Miss și Mister Kasta Morrely Kids.Pășcănenii sunt așteptați să își înscrie copiii!

Teona Gherasim
Încarcă...