NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Administrație

Vremea 6 septembrie. Frig în toată ţara, temperaturile sunt mult mai scăzute pentru această perioadă

Vremea va fi răcoroasă în toată ţara, chiar rece pentru prima decadă a lunii septembrie în regiunile estice. Astfel, temperaturile maxime se vor încadra între 17 grade în nordul Moldovei şi 25 de grade în Banat şi Oltenia, iar cele minime vor fi cuprinse între 0 grade în depresiunile din estul Transilvaniei, unde se va forma brumă, şi 13…14 grade pe litoral.

Cerul va fi variabil, cu înnorări temporare în sudul, centrul ţării şi la munte, unde izolat va ploua slab. Vântul va sufla slab şi moderat, cu unele intensificări în sudul Banatului şi în Dobrogea. Dimineaţa şi noaptea, pe arii restrânse va fi ceaţă. Presiunea atmosferică va creste dinspre nord-est, ajungand la valori de regim baric anticiclonic.

continuare pe observatornews.ro

  
Advertisements

Related posts

Episodul 5: Spălarea de bani! Fiica primarului a participat alături de tatăl său, Agrocomplex Lunca Pașcani și Iulia Baba la infracțiunea de spălare de bani! Pedeapsa: închisoare de la 3 la 10 ani!

Răzvan Grecu

Soluții alternative pentru investițiile promise de ApaVital: profit de 40 de miliarde de lei vechi din majorarea prețului cu 1,3 lei și diminuare cu o treime a angajaților de la Prest Serv Apa!

Răzvan Grecu

Apa – scumpa, debransarea – si mai scumpa

Redacția
Încarcă...