NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Local

Vremea 1 – 14 februarie. Ultima lună de iarnă începe cu temperaturi deosebit de ridicate

Administrația Națională de Meteorologie (ANM) anunță o vreme deosebit de caldă la începutul lunii februarie, cu temperaturi maxime de până la 16 grade. O răcire a vremii este așteptată în a doua parte a intervalului prognozat, când valorile termice se vor apropia de cele normale.

Vremea în Moldova

Vremea se va încălzi până în jurul datei de 5 februarie, când media maximelor termice se va situa în jurul valorii de 12 grade, iar a minimelor va atinge 3…4 grade. Ulterior se va intra într-un proces de răcire, treptat maximele se vor apropia de pragul înghețului, minimele vor coborî sub acesta, iar media lor se va situa în general între -8 și -4 grade. Pe alocuri vor fi precipitații, cu o probabilitate mai mare la începutul intervalului, precum și între 6 și 11 februarie.

Vremea la munte

Media temperaturilor maxime va fi pozitivă în prima săptămână, cu valori de până la 5…6 grade, apoi va deveni negativă, iar în ultimele zile va fi cuprinsă în general între -6 și -3 grade. Media minimelor termice se va menține sub zero grade, iar cel mai frig va fi spre sfârșitul celei de a doua săptămâni când aceasta va scădea sub -10 grade. Temporar vor fi precipitații aproape în fiecare zi.

observator

  
Advertisements

Related posts

Deputatul Sorin Năcuță a transmis un mesaj credincioșilor romano-catolici cu ocazia Sărbătorilor Pascale

Redacția

Furnizarea apei potabile este întreruptă pe strada Fântânele din Pașcani

Redacția

Scenariul roșu la Colegiul ”Sadoveanu” din Pașcani. 4 cazuri de coronavirus

Oana Cordoneanu
Încarcă...