NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Administrație

Vreme schimbătoare până sâmbătă. Ne așteaptă temperaturi de până la 14 grade Celsius, însă nu scăpăm de ploi și ninsori

Vântul va continua sã aibe intensificãri la munte, în special în zona înaltã unde la rafalã se vor depãşi viteze de 80…100 km/h, spulberând zãpada, iar în restul ţãrii va sufla slab şi moderat, cu intensificãri locale şi temporare îndeosebi în centru, est şi sud-est. Temperaturile maxime se vor încadra între 2 şi 14 grade.

Miercuri – la noapte

Cerul va fi variabil, cu înnorãri temporare şi precipitaţii slabe, sub formã de ninsoare local la munte, predominant sub formã de ninsoare pe arii restrânse în centru şi nord-vest şi mai ales ploi izolat în rest. Cu totul izolat, vor fi condiţii de polei sau gheţuş. Vântul va continua sã prezinte intensificãri la munte, în special în zona înaltã, iar în restul ţãrii va sufla slab şi moderat.

Temperaturile minime vor fi cuprinse, în general, între -7 şi 0 grade. Izolat se va semnala ceaţã.

Joi

Vremea va fi caldã pentru aceastã datã, mai ales în jumãtatea de sud a ţãrii. Cerul va fi variabil, cu înnorãri temporar mai accentuate ziua la munte, unde pe arii restrânse va mai ninge slab, precum şi în nordul, centrul şi estul ţãrii, unde izolat şi trecãtor vor fi precipitaţii mixte. Noaptea, înnorãrile se vor accentua în regiunile intracarpatice, dar numai în vest şi nord-vest, spre dimineaţã, vor fi precipitaţii, predominant ploi. Izolat vor fi condiţii de polei sau gheţuş. Vântul va sufla slab şi moderat, cu unele intensificãri îndeosebi în zona înaltã de munte.

Temperaturile maxime se vor încadra între 1 grad în estul Transilvaniei şi 14 grade în Lunca Dunãrii, iar cele minime vor fi cuprinse între -12 grade în depresiunile din estul Transilvaniei şi 4…5 grade în sudul Banatului.

Presiunea atmosferică va scãdea uşor în regiunile intracarpatice şi va creşte tot cu puţin în restul teritoriului.

Vineri

Vremea va fi caldã, mai ales în sud-estul ţãrii, unde cerul va fi variabil în prima parte a intervalului. În restul teritoriului, înnorãrile se vor accentua treptat şi temporar se vor semnala precipitaţii slabe, mixte la munte şi mai ales ploi în rest, ziua pe arii extinse în vest şi sud-vest, iar spre searã şi noaptea, local, în celelalte regiuni. Vântul va sufla slab şi moderat, temporar cu unele intensificãri în zona montanã înaltã, iar în prima parte a intervalului local şi în sud-est. Izolat, mai ales la munte, vor fi condiţii de polei, iar noaptea în zonele joase, de ceaţã.

Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 4 grade în Maramureş şi 12 grade în Dobrogea şi Muntenia, iar cele minime se vor situa între -3 şi 6 grade.

Presiunea atmosferică va scãdea uşor sub normalul baric, apoi va creşte iarãşi.

Sâmbătă

Vremea va fi caldã, îndeosebi în jumãtatea de sud a ţãrii. Cerul va fi temporar noros şi doar cu totul izolat, mai ales în prima parte a zilei, în sud-est vor mai fi posibile ploi slabe, iar la munte fulguieli. Vântul va sufla slab şi moderat, cu intensificãri ziua la munte şi în est şi sud-est.

Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 3 şi 12 grade, cu cele mai ridicate valori în Lunca Dunãrii, iar cele minime se vor situa între -8 şi 3 grade.

sursa www.ziaruldeiasi.ro

loading...
Advertisements

Related posts

Iașul riscă să rămână fără procurori și judecători. O parte dintre ei activează la Pașcani

Redacția

Primăria Pașcani poate demara procedurile de restituire pe fond funciar

Redacția

USR Pașcani se implică în redeschiderea Serviciului de Pașapoarte la Pașcani

Răzvan Grecu
Încarcă...