NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Administrație

Vot favorabil în comisii pentru un credit ce va susține implementarea unor proiecte europene

Aviz favorabil pentru împrumutul de 4 milioane de lei, ce va sta la baza cofinanțării unor proiecte europene. Consilierii ce fac parte din comisiile economic și juridic au susținut demersul autorității locale.

Primăria caută să acceseze o linie de finanțare pentru a asigura participarea la acest proiect. Vorbim de o sumă de aproximativ 4 milioane de lei. Directorul economic al Primăriei Pașcani, Angelica Labonțu, a susținut că demersul este unul util, în condițiile în care vorbim de implementararea unor proiecte din fonduri europene.

Peste 2,4 milioane de lei este partea de cofinanțare a municipiului Pașcani la proiectul privind eficientizarea energetică a Școlii ”Iordache Cantacuzino”. Alți 1,3 milioane lei sunt necesari pentru cofinanțarea lucrărilor la Palatul Cantacuzino. Aproximativ 150.000 lei sunt destinați pentru susținerea proiectului privind extinderea Compartimentului de Primiri Urgențe de la Spitalul Municipal.

Votul final pe marginea acestui proiect va fi dat în ședința ordinară ce va avea loc mâine, 26 ianuarie, la sediul Primăriei.       

  

De la ședința comisiei economice a lipsit Dumitru Pantazi, fostul primar al municipiului, cel care se laudă atunci când are ocazia cu aceste obiective de investiții.

Advertisements

Related posts

Victor Chirilă, președintele ARSACIS, despre Actualitatea TV: „Este lăudabil ce faceți pe tema apei! Nu a fost nimeni șantajat și nici nu mi s-au cerut bani ca să particip la emisiuni!”

Răzvan Grecu

Monitorul Oficial Local a fost lansat

Răzvan Grecu

Ce drumuri şi pe câţi bani se mai modernizează în judeţ

Redacția
Încarcă...