RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Administrație

Vlasie reprezintă operatorul ApaVital! Opiniile personale din spațiul public îi aparțin

Șefii ApaVital nu sunt la curent cu ieșirile de pe rețelele de socializare ale lui Gheorghe Vlasie, comunicatorul special al operatorului, dar îl recunosc ca și reprezentant pe partea de comunicare la nivel de Pașcani.

Prezent astăzi la ședința Comisiei Economic, pentru a susține proiectele ApaVital de pe ordinea de zi, Mihai Doruș – managerul operatorului a confirmat că Vlasie vorbește cu mandat în numele companiei. Afirmația a venit după ce consilierul PNL – Marius Pintilie a întrebat dacă opiniile lui Gheorghe Vlasie din spațiul public, făcute la televiziune sau pe facebook,  reprezintă opinia operatorului.

Doruș susține că nu are cunoștiință de postările pe rețele de socializare, că a solicitat și el să îi fie prezentate, dar acolo unde vorbește strict de ApaVital are mandatul operatorului.

Cât privește opiniile personale și afinitățile politice ale acestuia sunt lucruri pe care ApaVital nu le comentează.

  

La finalul ședinței Comisiei Economic managerului Mihai Doruș i s-a spus de către consilierul Vasile Haldan că uneori Vlasie își depășește atribuțiile. În acel moment Doruș l-a salut pe alesul local: “Vă asigur de tot respectul meu”.    

Consilierii PNL au recomandat în urmă cu o săptămână de zile, într-o conferință, schimbarea comunicatorului de către conducerea operatorului pe motiv că nu mai prezintă credibilitate.  

Related posts

Branșament electric reparat de angajaţii E.ON pe strada Eugen Stamate

Teona Gherasim

Bibliotecă în Intercity

Redacția

Sala de sport a Școlii Gimnaziale „Iordache Cantacuzino”, un pericol pentru elevi

Irina Gherasim
Încarcă...