NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
MondenSănătate

Vlăduța Lupău, prima reacţie după ce a anunţat că are COVID. „Cu cât am fost plătită să spun asta?”

După ce a anunţat zilele trecute că este infectată cu noul coronavirus, opinia publică a acuzat-o pe artistă că a luat bani să facă această mărturisire teribilă. Astfel, Vlăduța Lupău a avut prima reacţie după ce a anunţat că are COVID.

Cântăreaţă a arătat că este dezamăgită de fanii care au acuzat-o de aşa ceva.

Vlăduța Lupău, prima reacţie după ce a anunţat că are COVID

După ce a confirmat că are Sars-Cov-2, cântăreaţă de muzică populară Vlăduța Lupău a fost acuzată că a primit bani pentru a spune că este infectată.

Artista povesteşte, pe Instagram, că este dezamăgită de reacţia unora dintre fani cu privire la diagnosticul pe care l-a primit.

Advertisements
  

„Nu eram convinsă că vreau să fac publică chestia asta, dar mi-am asumat şi am zis să anunţ comunitatea mea. Însă, când văd reacţia unora… îmi vine să o iau razna… nu-mi vine să cred. Şi comentarii răutăcioase, să ziceţi cu cât am fost plătită ca să zic chestia asta.

Oameni buni, cred că nu ar exista bani pe care ar putea să mi-i ofere cineva ca să fac o reclamă de genul ăsta sau să zic aşa ceva. Nici eu, poate până în clipa asta, când am văzut pe buletinul de analize că am ieşit pozitivă, poate nu am crezut în acest virus.

Sau nu am crezut atât de tare în el, mai ales că toată vara am cântat şi am întâlnit sute sau poate mii de oameni. N-am crezut deloc în el.

Pot să spun acum că, pentru mine, este ca o răceală mai gravă. Sunt foarte supărată pe voi, cei care aţi scris răutăţi. Voi, să îmi scrieţi mie… «Cu cât te-a plătit nu ştiu cine?». Da, poate şi eu, când am văzut la alte persoane publice că au postat, am zis: «Nu cred, e vrăjeală!». Nu, nu e vrăjeală. Însă sunt foarte supărată pe comentariile voastre răutăcioase.

Nu caut faima, cred că am suficientă şi o am prin muncă. Sunt foarte dezamăgită. Aţi reuşit să mă enervaţi, dar vă doresc sănătate multă. Cu siguranţă o să treacă pe la toţi virusul ăsta… Poate o să spuneţi că şi nasul înfundat mi l-am pus prin filtru”, a afirmat Vlăduța Lupău pe Instagram.

Vlăduța Lupău s-a testat după ce a prezentat simptome

Zilele trecute, Vlăduța Lupău şi-a anunţat fanii că are coronavirus. A decis să se testeze după ce a început să aibă simptome, iar rezultatul a fost unul pozitiv. Ea a mai precizat că nu ştie de unde a luat virusul şi şi-a sfătuit fanii să nu ignore niciun semn.

„Dragii mei… vreau să̆ vă spun că̆ în urmă cu câteva zile am avut simptome specifice unei răceli, ca atare am luat decizia de a merge și a mă̆ testa iar răspunsul din păcate a fost unul pozitiv. Ei bine, momentan pot să spun că fac parte dintre cei care am contractat acest virus având forme uş̦oare care sper să̆ rămână aş̦a.

Advertisements

Timp de 14 zile, aş̦a cum este protocolul voi sta în izolare. Cu siguranță întrebarea voastră la fel ca și a mea este “De unde am contractat virusul?” … nu știu nici eu, mai ales că nici nu am fost prezentă la niciun eveniment de când s-au interzis pe plan național.Vă îndemn pe toți cei care credeți că aveți simptome de răceală, să vă faceți testul căt mai rapid pentru a nu răspândi mai departe acest virus. Vă doresc sănătate multă tuturor și să̆ ne vedem cu bine!”, este mesajul publicat de cântăreaţă.

bzi

Advertisements
Advertisements

Related posts

Continuă debandada cardului de sănătate

Redacția

O veste bună: aviz ANT pentru transplant de măduvă şi la Iaşi

Redacția

Coronavirus, 6 aprilie. 151 de decese și 3864 cazuri confirmate în România

Redacția
Încarcă...