RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Poliție

Vitezomanii și pietonii care traversau neregulamentar au fost vânați de Poliția din Târgu Frumos

Acțiune luni și marți pe străzile din Târgu Frumos. Polițiștii au acționat pe 21 și 22 martie prin oraș în vederea depistării pietonilor care traversesază neregulamentar partea carosabilă, dar au urmărit și prevenirea evenimentelor rutiere. 

 

Poliţiştii din cadrul Poliţiei oraşului Târgu Frumos, au acţionat în zilele de 21 şi 22.03.2016, în intervalele orare 09:00-13:00 şi 14:30-19:00 pe linia monitorizării traficului rutier, pentru depistarea pietonilor care traversesază neregulamentar partea carosabilă şi prevenirea evenimentelor rutiere. Au fost legitimate 107  persoane şi controlate 84 de autovehicule. Au fost aplicate 56 sancţiuni contravenţionale, în valoare de 7330 lei, dintre care 15 pentru abateri ale pietonilor, 4 pentru viteză, 5 pentru nefolosirea centurii de siguranţă, iar 32 pentru alte abateri. Au fost reţinute în vederea suspendării 2 permise de conducere”, conform IPJ Iași.

  

Sursa: IPJ Iași

Citește și: {loadposition articlescategoryload}

 

 

Related posts

(Foto-Video) Un bărbat din Valea Seacă a produs un accident mortal. Era beat, n-avea permis și mașina era sustrasă de la un localnic

Redacția

Bărbatul din Ruginoasa care a lovit cu pumnul un jandarm, a fost arestat preventiv

Marius Parteni

Ordonanţa Militară, la pescuit: Iazurile pline de pescari în weekend

Redacția
Încarcă...