RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Național

(VIDEO) Un bărbat din Suceava pare că gustă dezinfectant, apoi îl fură din scara blocului

Viceprimarul municipiului Suceava, Lucian Harşovschi, a publicat pe Facebook o înregistrare video, în care apare un bărbat care fură un recipient cu dezinfectant din scara unui bloc. Înainte să plece cu recipientul, bărbatul pare că îl gustă.

Harşovschi face apel la internauți să-i dea tag respectivului, ca să se asigure că este “bine, sănătos”.

Viceprimarul face aluzie la o declarație a președintelui american Donald Trump, care a menționat într-o conferință de presă că ar fi o idee interesantă dacă s-ar găsit o modalitate pentru a injecta dezinfectant în corpul uman.

Trump a revenit ulterior asupra declarației, precizând că a fost sarcastic cu jurnaliștii.

  

“Uite dezinfectantul, nu e dezinfectantul! Oare să fi ascultat sfatul lui Trump referitor la injectarea cu dezinfectant? Dacă recunoaşteţi personajul, poate îl etichetaţi în postare să vedem dacă e bine, sănătos.Chiar nu e de glumit, se pare că îl gustă”, a scris viceprimarul pe Facebook.

Potrivit celui mai recent bilanț, municipiul Suceava înregistrează cele mai multe cazuri de infectări cu coronavirus din România, 2.613.

https://www.facebook.com/HarsovschiLucian/videos/707193483385507/

OBSERVATOR

Related posts

Stănescu, sfat către PNL privind creșterea pensiilor: Să nu intrăm pe tărâmul mocirlos al populismului

Redacția

“Anéantir – A anihila” cea mai recentă carte a controversatului romancier francez Michel Houellebecq – o carte în care obișnuitele provocări aproape au dispărut, mai merită citită?

Redacția

Raport oficial: Cu ce viteză merg trenurile în România

Redacția
Încarcă...