RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Poliție

(VIDEO) Scandalagiu calmat cu spray lacrimogen de un polițist

Scenele s-au petrecut aseară, în jurul orei 18.30, în scara unui bloc din cartierul Micro 40.

Doi polițiști care se aflau în patrulare pe raza Secţiei 4 Politie Galaţi au observat mai multe persoane adunate, cărora le-au solicitat să se legitimeze.

Un bărbat, însă, a refuzat categoric, devenind recalcitrant.

Timp de mai multe minute, acesta l-a ironizat pe polițist şi a refuzat să-şi spună numele.

  

La un moment dat, când scandalagiul a ridicat vocea la agent, acesta din urmă a folosit spray-ul lacrimogen pentru a-l imobiliza, pulverizându-i-l în ochi. Totul a fost filmat.

"Își cunoaște legile"

"Își cunoaște legile"

Publicată de Galatiul Tau pe Sâmbătă, 2 mai 2020

Bărbatul a fost, ulterior, încătuşat şi dus la secţia de poliție, unde s-a stabilit că are 32 de ani şi locuieşte la o altă adresă decât cea la care a fost găsit.

Poliţiştii l-au sancţionat contravenţional, cu amendă în valoare de 5000 de lei, pentru nerespectarea prevederilor Ordonanţei Militare nr 3/2020 şi cu amendă în valoare de 1500 de lei pentru refuz de legitimare şi tulburarea ordinii şi liniştii publice.

OBSERVATOR

Related posts

Examenele pentru obținerea carnetului de șofer se suspendă

Redacția

Două adolescente au fost prinse la furat într-un magazin din Piatra-Neamț. Cele două susțin că au fost provocate pe TikTok

Redacția

Centrul de Prevenire, Evaluare și Consiliere Antidrog Iași derulează, la nivelul județului, programe de prevenire a consumului de droguri. „În județul Iași, pe primul loc ca și consum de droguri este canabisul” 

Redacția
Încarcă...