NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Poliție

VIDEO: Român prins în Italia când își vindea băiețelul de doi ani ca sclav sexual

Poliţiştii italieni au arestat un tânăr de de 26 de ani care a încercat să-şi vândă copilul. Bărbatul a fost arestat, iar copilul în vârstă de doi ani a fost preluat de autorităţile din Italia, potrivit adevarul.ro.

Incidentul a avut loc zilele trecute în staţiunea italiană Ostia, când mai mulţi turişti revoltaţi au anuţat la Poliţie că un bărbat care se plimbă cu un copil mic i-a întrebat dacă nu vor să-l cumpere pe micuţ, pentru a întreţine relaţii sexuale cu el. Dacă iniţial s-a vehiculat ipoteza că băieţul ar fi fost răpit, ulterior s-a dovedit că era chiar fiul celui care voia să-l vândă.   Potrivit portalului liberoquotidiano.it, bărbatul a luat-o la fugă la vederea poliţiştilor. A fost însă prins şi încătuşat, nu înainte de a se da în spectacol. Acesta le-a spus poliţiştilor că micuţul „este Dumnezeu”, dar nu a găsit explicaţii atunci când a fost întrebat de ce a vrut să-şi vândă copilul.    Bărbatul, despre care presa italiană scrie că este rom originar din România, trăieşte într-o tabără aflată în apropiere de Roma, alături de mai mulţi oameni fără adăpost, majoritatea români şi bosnaici. 

Acum, el va trebui să le dea explicaţii poliţiştilor şi a fost arestat şi dus la închisoarea Regina Coeli. El va fi cercetat pentru exploatare de minori şi riscă acum să-şi petreacă următorii ani după gratii. În plus, el a fost acuzat şi de agresarea unuia dintre poliţiştii care au încercat să-l oprească.   În schimb, băieţelul a fost preluat de autorităţi şi dus de urgenţă la un spital. Jurnaliştii italieni scriu că micuţul se afla într-o stare jalnică, era subnutrit, dezbrăcat şi că se afla în stare de şoc după cele întâmplate. Flămând şi deshidratat, el se află acum în custodia autorităţilor italiene şi va fi predat unui centru special destinat copiilor cu probleme.

Ostia (Rm), grazie alla segnalazione di un turista, i militari della Guardia di Finanza hanno arrestato un soggetto che vendeva prestazioni sessuali di un bimbo di 2 anni.

Ostia (Rm), grazie alla segnalazione di un turista, i militari della Guardia di Finanza hanno arrestato un soggetto che vendeva prestazioni sessuali di un bimbo di 2 anni. A finire nei guai un venticinquenne di etnia rom, rintracciato e denunciato dai militari del Comando provinciale della Guardia di Finanza di Roma. Un episodio sconcertante quello accaduto nella mattinata di ieri, domenica 26 luglio, sul litorale della provincia a Sud di Roma, dove il giovane, portandolo in braccio e mostrandolo ai passanti come se fosse merce, proponeva uno scambio tra il piccolo e una somma di denaro. Alla vista delle forze dell'ordine, il venticinquenne ha abbandonato il bimbo per strada, cercando di far perdere le proprie tracce tra la folla. Ma militari ed agenti lo hanno raggiunto, rintracciandolo e fermandolo. Subito sono scattate l'identificazione e la denuncia. Il bambino, spaventato, è stato preso in carico da un poliziotto e portato all'ospedale Grassi di Ostia, dove il piccolo stato sottoposto ad alcuni controlli per accertarsi che stesse bene.

  
Publicată de Noi Poliziotti per sempre pe Luni, 27 iulie 2020

ziarul de iasi

Advertisements

Related posts

VW Passat condus de o femeie, ticsit cu 7.500 pachete de ţigări! Maşina a fost oprită de poliţişti pe raza localităţii Moţca

Ema Roman

6 societăți pășcănene amendate în acest weekend

Răzvan Grecu

Lespezi: Bărbat reținut de polițiști, după ce a provocat un accident rutier cu victime

Redacția
Încarcă...