NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Național

VIDEO Reacția lui Cristiano Ronaldo, după ce atacantul Ghanei a celebrat în stilul său golul contra Portugaliei

Ghana a pierdut la limită meciul cu Portugalia, scor 3-2, iar marcatorul ultimul gol a ales să se bucure în stilul lui Cristiano Ronaldo, spre uimirea lusitanului care se afla deja pe banca de rezerve.

Osman Bukari l-a imitat pe Cristiano Ronaldo la CM 2022 QatarFoto: Nigel Keene/ProSports / Shutterstock Editorial / Profimedia

Cristiano Ronaldo, uimit și nervos după bucuria lui Bukari

  

Atacantul ghanez Osman Bukari a marcat al doilea gol al echipei sale în minutul 89, cu o lovitură de cap, în urma unui contraatac. Acesta a celebrat golul în stilul făcut cunoscut de către Cristiano Ronaldo, scrie Daily Mail.

Advertisements

Portughezul, care marcase și el în minutul 65, fusese înlocuit cu un minut mai devreme și privea meciul relaxat de pe banca de rezerve.

După golul care putea pune în pericol victoria Portugaliei și mai ales văzând felul în care sărbătorește Bukari, Ronaldo s-a arătat extrem de uimit și de nervos, gesticulând foarte sugestiv.

Advertisements

Înaintea debutului Portugaliei la CM 2022 din Qatar, Cristiano Ronaldo a fost surprins cu lacrimi în ochi în timpul intonării imnului național. Acesta a fost primul său meci după despărțirea de Manchester United.

 » Citește continuarea pe pagina autorului

Advertisements
Advertisements

Related posts

Şedinţă CGMB: Reabilitarea rutieră a mai multor artere şi un program de bugetare participativă pentru tineret – pe ordinea de zi

Redacția

Bătălia pentru Severodonetsk: Rușii au atacat din patru direcții, dar ucrainenii nu i-au lăsat să intre în acest oraș strategic

Redacția

Pontul zilei Liga 1. FCU Craiova 1948 – Dinamo. Se înfundă conducta cu goluri?

Redacția

Lasă un comentariu

* Comentând aici sunteți de acord cu stocare datelor dumneavoastră pe acest site