NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Cultură

(Video) Premieră, în aer liber, la Teatrul Național „Vasile Alecsandri”, din Iași, cu piesa „TREI”

În aer liber, Teatrul Național „Vasile Alecsandri”, din Iași, programează piesa „TREI”. Spectacolul se va juca pe 4 și 5 iulie 2020, de la ora 20:30, lângă Teatru la Cub. Adaptarea scenică a creației „TREI” este asigurată de actorii Teodor Corban, Constantin Pușcașu și Ionuț Cornilă

„«TREI», cea de-a doua premieră în aer liber, va avea loc pe 4 și 5 iulie. Este cea de-a doua premieră a verii, în repetiții generale! «TREI» este o adaptare scenică de actorii Teodor Corban, Constantin Pușcașu și Ionuț Cornilă, după «Trei pe un balansoar», de Luigi Lunari. Din distribuție fac parte Constantin Pușcașu, Teodor Corban, Ionuț Cornilă și Ștefi Sandu. Regia este asigurată de Teodor Corban, iar scenografia – Alina Dincă-Pușcașu. Video design-ul este asigurat de Andrei Cozlac”, au precizat cei de la Teatrul Național Iași. Actorii Teodor Corban și Constantin Pușcașu au mai lucrat împreună, în 2018, la premiera „Gunoierul”, după un text de Mimi Brănescu.

Despre „Gunoierul”, Teodor Corban și Constantin Pușcașu, principalii creatori ai spectacolului și deținătorii rolurilor principale, afirmă că e o piesă-metaforă plină de sevă, care, deși scurtă, concentra foarte multe idei. Astfel, creația îndeamnă la meditație pe marginea unor probleme serioase de viață, totul oferit sub masca unui umor de bună calitate.

Premieră, în aer liber, la Teatrul Național „Vasile Alecsandri”, din Iași, cu piesa „TREI 2.07.2020

  
Publicată de BZI pe Joi, 2 iulie 2020

bzi

Advertisements

Related posts

PS Calinic Botoșăneanul a oficiat Sfânta Liturghie la Biserica ”Sf. Petru și Pavel” din Sodomeni

Oana Cordoneanu

„Fascinația pentru mit în proza sadoveniană” la Casa Municipală de Cultură

Teona Gherasim

Cine a fost Sfântul Ioan Botezătorul? Semnificația sărbătorii din 7 ianuarie

Redacția
Încarcă...