NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Cultură

(Video) Premieră, în aer liber, la Teatrul Național „Vasile Alecsandri”, din Iași, cu piesa „TREI”

În aer liber, Teatrul Național „Vasile Alecsandri”, din Iași, programează piesa „TREI”. Spectacolul se va juca pe 4 și 5 iulie 2020, de la ora 20:30, lângă Teatru la Cub. Adaptarea scenică a creației „TREI” este asigurată de actorii Teodor Corban, Constantin Pușcașu și Ionuț Cornilă

„«TREI», cea de-a doua premieră în aer liber, va avea loc pe 4 și 5 iulie. Este cea de-a doua premieră a verii, în repetiții generale! «TREI» este o adaptare scenică de actorii Teodor Corban, Constantin Pușcașu și Ionuț Cornilă, după «Trei pe un balansoar», de Luigi Lunari. Din distribuție fac parte Constantin Pușcașu, Teodor Corban, Ionuț Cornilă și Ștefi Sandu. Regia este asigurată de Teodor Corban, iar scenografia – Alina Dincă-Pușcașu. Video design-ul este asigurat de Andrei Cozlac”, au precizat cei de la Teatrul Național Iași. Actorii Teodor Corban și Constantin Pușcașu au mai lucrat împreună, în 2018, la premiera „Gunoierul”, după un text de Mimi Brănescu.

Despre „Gunoierul”, Teodor Corban și Constantin Pușcașu, principalii creatori ai spectacolului și deținătorii rolurilor principale, afirmă că e o piesă-metaforă plină de sevă, care, deși scurtă, concentra foarte multe idei. Astfel, creația îndeamnă la meditație pe marginea unor probleme serioase de viață, totul oferit sub masca unui umor de bună calitate.

Premieră, în aer liber, la Teatrul Național „Vasile Alecsandri”, din Iași, cu piesa „TREI 2.07.2020

Publicată de BZI pe Joi, 2 iulie 2020

bzi

Advertisements

Related posts

Cum şi-a petrecut Mihail Sadoveanu ultimii ani din viaţă

Redacția

De Rusalii, ferestrele și porțile caselor se împodobesc cu flori de tei și nuc, sfințite

Redacția

Un fost mitropolit al Moldovei va fi canonizat

Redacția
Încarcă...