NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Național

(Video) O femeie a fost lovită de un bărbat! Poliţiştii ieşeni au demarat cercetările pentru lovire şi alte violente

Poliţiştii ieşeni au demarat o serie de cercetări pentru lovire şi alte violente în cazul conflictului care a izbucnit în cartierul Tătăraşi, în noaptea de 21 spre 22 mai a avut loc un întreg scandal. În dosarul instrumentat de poliţişti sunt implicate mai multe persoane printre care şi un bărbat acuzat de lovire. Acesta din urmă ar fi lovit o femeie.

Poliţiştii ieşeni au reţinut patru persoane pentru 24 de ore.

În urma cercetătorilor făcute, poliţiştii au reţinut patru persoane suspecte în dosar. Cele patru persoane sunt acuzate de tulburarea liniştii publice, loviri sau alte violente

” Polițiștii ieșeni efectuează cercetări într-un dosar penal de tulburarea ordinii și liniștii publice și lovirea sau alte violențe. Patru bărbați au fost reținuți pentru 24 de ore. Polițiștii din cadrul Secției nr. 6 Poliție Iași efectuează cercetări într-un dosar penal întocmit sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de tulburarea ordinii și liniștii publice și lovirea sau alte violențe. ”

Bărbat bătut de patru indivizi! O femeie a fost lovită de un tânăr

” Din investigațiile efectuate până în prezent, s-a constatat faptul că în noaptea de  21 spre 22 mai a.c., un bărbat, de 23 de ani, ar fi lovit o femeie, iar ulterior, în timp ce s-ar fi aflat pe drumul public, împreună cu alți trei bărbați cu vârste cuprinse între 44 de ani și 54 de ani, toți din municipiul Iași, ar fi agresat fizic un alt bărbat, tulburând totodată ordinea şi liniştea publică.  În baza probatoriului administrat în cauză, la data de 25 mai a.c., cei patru bărbați au fost reținuți de polițiști, pentru 24 de ore, fiind introduși în Arestul I.P.J. Iași.  La data de 26 mai a.c., aceştia vor fi prezentaţi, cu propuneri legale, Parchetului de pe lângă Judecătoria Iaşi. ” explica oamenii legii.

  

Conflictul s-ar fi produs între membrii aceleaşi familii

Pe strada Aurel Vlaicu, mai multe persoane au început să se certe. S-a solicitat intervenţia Poliţiei. Poliţiştii ajuns în zona i-au culcat la pământ pe scandalagii, iar patru dintre ei au fost duşi, la acea dată, la secţie pentru audieri. Trei dintre ei au fost amendaţi, iar o femeie depusese plângere pentru lovire.

bzi

Advertisements

Related posts

O nouă condiţie eliminatorie pentru cei care vor permis de conducere

Redacția

Mărturia unui medic vindecat de COVID-19, care s-a întors în spital: Ar trebui pus mai mult accent pe educație

Redacția

Medicii legişti au stabilit cauza morţii lui Costin Mărculescu

Redacția
Încarcă...