NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Național

(Video) Momentul în care o șoferiță fugară îl proiectează pe polițistul motociclist într-un Taxi

Momentul accidentului din Buzău, în care a fost implicat un polițist pe motocicletă a fosr surprins de camere de supraveghere din zonă. O șoferiță care fugea de Poliție a tras brusc stânga și l-a aruncat pe contrasens pe polițistul motociclist care îi tot făcea semne să tragă pe dreapta.

În urma manevrei șoferiței, polițistul a căzut, iar motocicleta s-a lovit de un Taxi care circula regulamentar pe partea opusă a șoselei. La impact, motocicleta a explodat, fiind mistuită apoi de flăcări.

Explozia motocicletei, în momentul impactului

Polițistul a fost aruncat pe asfalt, s-a ridicat imediat după impact și s-a dat la o parte de pe carosabil, apoi a fost transportat la spital cu o ambulanță, pentru verificări amănunțite.

Tânăra de 32 de ani, care ar fi din Berca, și-a continuat goana, dar a fost oprită, până la urmă, însă autoritățile nu precizează de ce era urmărită de polițist. Polițiștii chemați în sprijin de agentul doborât de pe motocicletă au pornit în urmărirea femeii, pe care au reținut-o în trafic în zona benzinăriei Lukoil (la coborârea de pe pasarela Nehoiu, spre Hanul lui Țintă).

Șoferița era urmărită de mai multe echipaje de Poliție

Șoferița se află în custodia poliției și urmează să dea explicații despre comportamentul său, care a fost la un pas să curme viața unui polițist.

observator

loading...
Advertisements

Related posts

I se cere demisia ministrului Muncii. A elaborat una dintre cele mai proaste legi a salarizării

Redacția

Vești noi de la meteorologi: Scăpăm de ploile abundente și vijelii?

Redacția

Lista completă a simptomelor de infectare cu coronavirus. La ce trebuie să fiți atenți

Redacția
Încarcă...