NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Administrație

(VIDEO) Managerul ApaVital acoperă activitățile suspecte din zona puțurilor de captare Moțca! Doruș: „Sesizați autoritățile competente”!

Mihai Doruș, managerul ApaVital Iași, refuză să explice cetățenilor municipiului Pașcani care a fost scopul acelor lucrări de excavare din zona puțurilor de captare Moțca și cumde perimetrul nu este protejat, conform mesajelor de la intrarea în arialul acestora.

Primăria Pașcani anunța acum două zile că a solicitat reprezentanților operatorului județean un raport din care să rezulte cauzele care au condus la restricționarea programului de apă din ultimele zile. Managerul Mihai Doruș a venit astăzi la Pașcani, pentru a prezenta punctul de vedere pe marginea creșterii prețului apei și adoptării politicii tarifare.

La finalul discuției, reporterii Actualitatea Tv au încercat să stea de vorbă cu managerul operatorului județean, pe marginea imaginilor surprinse în incinta puțurilor de captare. „Discutați cu domnul Manolache (n.r. purtătorul de cuvânt). Dacă aveți dovezi despre ce s-a întâmplat acolo, sesizați organele abilitate”, a spus Mihai Doruș.

Flancat de aministratorul public Gică Zanet, Doruș a refuzat să răspundă întrebărilor, ca și cum am fi discutat despre lucruri secrete.

Reamintim faptul că în zilele de 10, respectiv 13 iunie, mai multe utilaje au fost surprinse în incinta puțurilor de captare, în timp ce exploatau balast. Ele au dispărut la vederea camerelor de luat vederi.

Mai mult, zona,de protecție a digurilor a fost supusă unor riscuri.

loading...
Advertisements

Related posts

Primarul Municipiului a reușit să bifeze doar 16 obiective din cele 72, pe care consilierii locali l-au delegat să le facă în anul 2018! 38 de străzi nu se vor face anul acesta pentru că edilul șef nu și-a făcut treaba! – DOC

Răzvan Grecu

Strada capcană din zona Liceului „Mihai Busuioc”, pe lista de lucrări de reparații în 2015

Ema Roman

Au început să curgă contestaţiile la Biroul Electoral. Ce nu le convine viitorilor primari

Redacția
Încarcă...