NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Poliție

VIDEO: Imagini care îţi dau fiori! Armata a fost scoasă în stradă la Iaşi! Militarii înarmaţi cu arme de război păzesc oraşul

În această seară pe străzile municipiului Iaşi, alături de poliţişti şi jandarmi, au patrulat şi echipaje ale armatei. Începând de astăzi, 25 martie 2020, ora 12.00, nu se mai poate circulă, pe tot parcursul zilei, fără a deține o declarație pe proprie răspundere în care este stipulat motivul deplasărilor, în contextul prevenirii răspândirii coronavirusului. Echipe formate din polițiști, jandarmi și militari verifică, în mai multe zone din municipiu și din județ.

Imagini care îți dau fiori! Armata a fost scoasă în stradă la Iași. Militarii înarmați cu arme de război păzesc orașul

Publicată de BZI pe Miercuri, 25 martie 2020

Vă reamintim că ieri s-a făcut public textul ORDONANȚEI MILITARE nr. 3 din 24.03.2020 privind măsuri de prevenire a răspândirii COVID-19:

Având în vedere dispozițiile art. 24 din Ordonanța de urgență a Guvernului nr. 1/1999 privind regimul stării de asediu și regimul stării de urgență, publicată în Monitorul Oficial al României, Partea I, nr. 22 din 21 ianuarie 1999, aprobată cu modificări și completări prin Legea nr. 453/2004, cu modificările și completările ulterioare,

Ținând seama de evaluarea realizată de Comitetul Național pentru Situații Speciale de Urgență, aprobată prin Hotărârea nr. 14 din 24.03.2020.

Continuarea pe www.bzi.ro

Advertisements
Loading...

Related posts

Accident auto in strainatate: ce faci in situatia pagubitului, dar si in cazul in care tu esti cel vinovat

Redacția

Mandat de executare a pedepsei închisorii pus în aplicare

Redacția

Tânăr salvat în ultimul moment din ștreang. A vrut să-și pună capăt zilelor în toaleta unui bar din Pașcani (VIDEO)

Marius Parteni
Încarcă...