NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Internațional

VIDEO – FBI a descins la reşedinţa lui Donald Trump din Mar-a-Lago, Florida / Reacția fostului președinte al SUA

Agenţi ai Biroului Federal de Investigaţii (FBI) au descins la reşedinţa fostului preşedinte american Donald Trump din Mar-a-Lago, în statul american Florida, anunţă fostul lider de la Casa Albă, iar, conform unor surse judiciare, ancheta vizează deţinerea ilegală de documente clasificate.

„După ce am colaborat şi am cooperat cu agenţiile guvernamentale relevante, acest raid neanunţat în casa mea nu era necesar şi nici adecvat. Acestea sunt vremuri întunecate pentru naţiunea noastră, în condiţiile în care frumoasa mea casă din Mar-A-Lago, în Palm Beach, Florida, este în prezent asediată, vizată de un raid şi ocupată de un grup mare de agenţi FBI.

Nu i s-a mai întâmplat aşa ceva până acum unui preşedinte al Statelor Unite”, a declarat Donald Trump, citat de agenţia The Associated Press, transmite Mediafax.

Olivia Newton-John, vedeta muzicii pop și a filmului „Grease”, a murit la vârsta de 73 de ani / Se lupta de mai mulți ani cu cancerul

  

09 Aug, 07:48 | Știri externe

Advertisements

LIVE UPDATE. Război în Ucraina, ziua 165. Aproape 80.000 de soldaţi ruşi ucişi sau răniţi, potrivit Pentagonului / Zelenski avertizează asupra pericolului centralei de la Zaporojie: „Lumea nu trebuie să uite Cernobîl”

09 Aug, 07:00 | Știri externe

Advertisements

SUA va oferi 4,5 miliarde de dolari Ucrainei pentru a menține funcționarea guvernului

Acţiunea, pe care FBI şi Departamentul Justiţiei nu au confirmat-o oficial deocamdată, marchează o escaladare dramatică în monitorizarea lui Donald Trump de către autorităţi şi intervine în contextul în care se pregăteşte pentru a candida din nou pentru funcţia de preşedinte.

 » Citește continuarea pe pagina autorului

Advertisements
Advertisements

Related posts

Un nou avion care transportă civili din Afganistan spre Qatar a decolat de la Kabul

Redacția

Criza diplomatică gravă la granițele UE. Președintele turc Erdogan ordonă expulzarea ambasadorilor din SUA și din alte 9 țări europene

Redacția

Marea Britanie îşi retrage unii membri ai ambasadei de la Kiev, după anunțul similar făcut de SUA

Redacția

Lasă un comentariu

* Comentând aici sunteți de acord cu stocare datelor dumneavoastră pe acest site