NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Poliție

(VIDEO) Doi tineri l-au stâlcit în bătaie pe bărbatul din Neamț acuzat pe Facebook că ar fi lovit o femeie cu copilul în braţe

Bărbatul din Piatra-Neamț, pe care două femei l-au acuzat pe Facebook că le-a lovit, pe stradă, a fost prins de doi tineri şi stâlcit în bătaie, pe stradă.

O altă persoană a filmat evenimentul, întrebându-l pe bărbatul respectiv de ce a lovit femeile, iar la un moment dat unul dintre tineri îl loveşte cu piciorul în cap.

Bărbatul fuge, urmărit de cei doi tineri. Potrivit ziarpiatraneamt.ro, cei doi tineri l-ar fi prins pe bărbat şi i-ar fi aplicat o dură corecţie fizică.

Presa locală precizează că la poliţie nu s-ar fi înregistrat nicio plângere la adresa bărbatului în cauză. Asta nu i-a oprit pe cei doi justiţiari să-l caute şi să-l bată pe stradă.

Cazul a fost adus în atenţia opiniei publice după ce o femeie a scris pe Facebook că un bărbat ar fi lovit-o din senin, cu pumnul, în timp ce ţinea un copil în braţe.

OBSERVATOR

loading...
Advertisements

Related posts

“Program flexibil şi salariu de 8000 de lei pe lună”. Ce ascunde un astfel de anunţ prin care au fost înşelaţi zeci de români

Redacția

Pericol public la volan: fără permis și sub influența alcoolului

Redacția

Președintele Consiliului Județean Neamț, Ionel Arsene, reținut de procurorii DNA

Redacția
Încarcă...